Oana Radu a ajuns pe mâna medicilor din Paris. ”Îmi pierd vocea”

06.04.2022, 19:10

Oana Radu, în vârstă de 28 de ani,  se confruntă cu o problemă medicală serioasă. Vedeta are probleme cu vocea de ceva timp. Solista a mărturisit că are momente când nu poate deloc să vorbească. ”Gâtul meu nu are nimic și cu toate astea eu nu îmi pot folosi vocea. Răgușesc foarte tare. Îmi pierd vocea foarte tare”.

Cântăreața le-a mărturisit fanilor că problemele cu vocea o neliniștesc teribil. De aceea, ea a apelat la medicii francezi pentru a-și rezolva problemele.

Vedeta a făcut numeroase investigații medicale, pentru că vocea ei este mereu răgușită, încât riscă să nu mai poate vorbi.

Oana Radu a ajuns pe mâna medicilor din Paris

Cântăreața are această problemă de patru ani de zile, Artista susține că încearcă să se ferească de alimentele și băuturile care ar putea să-i irite gâtul, dar cu toate astea semnele nu sunt deloc bune.

„Am venit la Paris la un doctor foarte, foarte bun, care sper să mă ajute să descopăr care este motivul răgușelilor mele pentru că eu nu am nimic la corzile vocale, gâtul meu nu are nimic și cu toate astea eu nu îmi pot folosi vocea. Răgușesc foarte tare, îmi pierd vocea foarte tare și trebuie să aflăm de unde vine chestia asta.

Oana Radu: „Nu mai pot!’

De vreo patru ani durează fenomenul, aveam momente în care mă simțeam super bine, momente în care mă simțeam ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, m-am lăsat și de fumat, dar în perioada aia eram și mai răgușită și în general nu fac chestii care să îmi dăuneze: nu mănânc biscuți, sărățele și alte chestii care să mă irite, nu beau foarte rece, nu beau foarte accidulat. Sper să vină cu o soluție și să-mi zică ceva, că nu mai pot”, s-a confesat Oana Radu pe Instagram.

Oana Radu nu își dorește copii momentan. Vedeta a mărturisit care este motivul pentru care nu își dorește să devină mamă prea curând.

”Momentan nu vreau copii”

Solista consideră că este prea imatură pentru a fi mamă, iar a avea grijă de un copil implică o mare responsabilitate.

„Mie întrebările astea cu îți dorești copii, vrei să te căsătorești, vrei să nu știu ce, nu îmi plac. Momentan nu vreau copii, pentru că am 28 de ani și consider că sunt mult prea imatură pentru a avea grijă de un copil. Plus că fac foarte multe lucruri și nu știu dacă aș putea să renunț la toate lucrurile pe care le fac. N-aș ști să îți spun cum pot să gestionez situația”, a declarat Oana Radu, în cadrul emisiunii online „Detectorul de minciuni”, relatează WOWbiz.ro.

citește și...