Oana Radu, luată la rost după ce s-a afișat cu o cămașă murdară. Cum a reacționat artista

06.07.2020, 11:07
Oana Radu, luată la rost după ce s-a afișat cu o cămașă murdară. Cum a reacționat artista
Oana Radu, luată la rost după ce s-a afișat cu o cămașă murdară. Cum a reacționat artista

Într-o fotografie pe care a postat-o pe contul său de socializare, cântăreața Oana Radu apare îmbrăcată cu o cămașă de culoare albă, care însă este murdară la gât. Fanii au observat imediat și i-au atras atenția.

După ce a apărut cu cămașa murdară la guler, Oana Radu a fost ținta criticilor pe internet. Artista a dat imediat replica celor care au comentat pe seama ei.

„Fetelor, ce se întâmplă cu voi? Voi când vă machiați nu vă murdăriți hainele dacă purtați chestii cu guler? Mi se pare absurd să-mi spuneți gulerul murdar de fond de ten, având în vedere că e clar că e din cauza machiajului”, a comentat Oana Radu într-un InstaStory, potrivit spynews.ro.


„Doar nu credeți că am plecat cu gulerul pătat de acasă și că am rămas așa la petrecere sau că n-am avut cămașa curată”, a adăugat artista.

Se iubește cu Cătălin Dobrescu

Anul trecut, Oana Radu a trăit momente cumplite după ce fostul ei iubit a fost incendiat și a murit. Acum, cântăreața și-a găsit fericirea alături de Cătălin Dobrescu, cu care vrea să-și unească destinul. Oana Radu a fost cerută de soție în urmă cu câteva luni, iar acum cei doi se pregătesc de nuntă.

Oana Radu a dezvăluit, într-un interviu, cum a început povestea de dragoste dintre ea și actualul ei iubit, Cătălin Dobrescu.

“La trei zile după înmormântare i-am spus lui Cătălin că vreau să mă schimb şi să slăbesc. Cătălin era pe atunci doar prietenul meu. Cu ani în urmă fusesem, ce-i drept, îndrăgostită de el. Mi se părea un tip extrem de greu de suportat. Prea bine organizat. Cătălin este acum familia mea, facem afaceri împreună, ne completăm din toate punctele de vedere. Fuzionăm foarte bine. Mă susţine foarte mult şi eu pe el. Mă rugam şi spuneam: ”Doamne, dă-mi un bărbat care să mă facă fericită!” E prima oară în viaţa mea când sunt fericită. Viitorul e imprevizibil. Îmi doresc să trezesc prezentul”, a spus cântăreața.

citește și...