Cum a depășit Cristina Joia, de la „Visuri la cheie”, momentul când a fost agresată. ”Procesul a fost traumatizant”

23.07.2021, 15:11
Cum a depășit Cristina Joia, de la „Visuri la cheie”, momentul când a fost agresată. ”Procesul a fost traumatizant”
Cum a depășit Cristina Joia, de la „Visuri la cheie”, momentul când a fost agresată. ”Procesul a fost traumatizant”

Cristina Joia, designerul cunoscut de la emisiunea ”Visuri la cheie”, de la Pro TV, a vorbit despre agresiunea pe care a suferit-o în toamna anului trecut. Acesta a vorbit despre trauma prin care a trecut după ce a fost lovită de o femeie și a avut nevoie de operații la nas. ”Procesul a fost traumatizant” , a spus Cristina Joia.

Cristina Joia a mărturisit că a recurs la terapie după incidcentul a cărui victimă a fost anul trecut, când a fost agresată într-un magazin.

”Da, am făcut o perioadă terapie, a fost șocant pentru mine să văd cum oamenii continuau să-și facă cumpărăturile – eu am sunat la 112 pentru că îmi era teamă că acolo rămân, dacă continui să pierd sange… lipsa lor de reacție a fost dureroasă”, a spus designerul de la eemisiunea ”Visuri la cheie” pentru tvmania.ro.

Cum a depășit Cristina Joia, de la „Visuri la cheie”, momentul când a fost agresată. ”O să mai am nevoie de încă o intervenție”

Cristina Joi a afirmat că va avea nevoie de încă o intervenție chirurgicală la nas. „Da, a fost o perioadă destul de dificilă… au fost două operații la o lună distanță ( prima de urgență, în seara agresiunii, și a doua de reconstrucție nazală în preajma Crăciunului). Apoi, procesul care a fost traumatizant în sine, pentru că m-am trezit pusă la zid (deși eu eram victima) și acuzată că m-am folosit de media – lucru pe care nu l-am făcut, am refuzat pe perioada procesului toate invitațiile lăsând justiția să decidă în acest caz”, a mai declarat Cristina Joia.

”Din păcate, pentru această „simplă lovire’ trebuie să merg periodic la clinică pentru injectări cu acid hialuronic în cicatrice și o să mai am nevoie de încă o intervenție pentru a o atenua (de dispărut complet nu se poate, pentru că tăietura a fost foarte adâncă)”, a încheiat aceasta.

Ce s-a întâmplat cu Cristina Joia la sfârșitul anului trecut

Cristina Joia, unul dintre designerii de la „Visuri la cheie”, a trecut prin momente de groază la sfârșitul anului trecut, după ce a fost bătută, într-un magazin din București, de o femeie căreia i-a atras atenția că a parcat pe trecerea de pietoni.

Aceasta a lovit-o peste față, Cristina Joia suferind o fractură de piramidă nazală și fiind operată de urgență. După incident, aceasta a mai suferit încă o operație de reconstrucție nazală. Ulterior, polițiștii Secției 14 din Capitală au identificat-o pe femeia care a lovit-o pe Cristina Joia într-un supermarket din Sectorul 4. Aceasta se numește Ștefania A. și are 34 de ani.

citește și...