Oana Lis, mesaj dureros în plină pandemie de coronavirus. ”Regulile ar trebui să fie pentru toți la fel. Dar, din conta, fiecare face ce-l taie capul”

23.03.2020, 11:07
Oana Lis, mesaj dureros în plină pandemie de coronavirus. ”Regulile ar trebui să fie pentru toți la fel. Dar, din conta, fiecare face ce-l taie capul”

Oana Lis dă dovadă de responsabilitate și s-a autoizolat alătui de partenerul ei de viață, Viorel Lis, din cauza pandemiei de coonavirus.

Oana Lis este dezamăgită de oamenii care nu respectă măsurile de precauție impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii pandemiei de coronavirus. Zilele trecute, aceasta a văzut străzile și parcurile pline de lume, situație care a deranjat-o foarte tare.

”Sunt tristă… pentru mine… pentru voi… Eu stau în casă foarte mult acum, deși sunt o ființă foarte socială… am ieșit să cumpăr ce e necesar …Și e lume pe străzi și în parcul Herăstrău (îi văd acum…) și bătrani și adolescenți.. .și noi stăm în casă ca proștii!!! Regulile ar trebui să fie pentru toți la fel!!!… dar, din contra…fiecare face ce-l taie capu’… fără să se gândească că suntem toți interconectați, ca societate… ca ființe pe pământul ăsta aici și acum!!! Da, se expun mulți!!!”, a transmis Oana Lis.

Oana Lis a mărturisit că se teme pentru partenerul ei de viață, Viorel Lis.

”Și nu mi se pare normal să fie la o adică… un singur aparat respirator și să aleagă între unu venit din Italia, dar tanăr care nu a contribuit aici la impozit nu a făcut nimic pentru România și Viorel să nu beneficieze… că e în vârstă și are și alte boli… Viorel, care a muncit 50 ani în România (când era primar muncea 17 ore pe zi)… care datorită lui (ce s-a făcut și demarat în perioada lui) avem apa Nova – apa potabilă, poliția locală e inventată ca serviciu public de Viorel , a făcut prima groapă ecologică din România etc. Vi se pare corect și normal??”, a încheiat ea.

În România, 66 de cazuri noi de coronavirus au fost confirmate duminică. Bilanțul a ajuns la 433. Trei decese au fost confimate duminică pe teritoriul țării. Opt omâni aflați în străinătate au murit, până duminică, după ce au fost confirmați cu noul coronavirus, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică. Șapte dintre aceștia se aflau în Italia, iar unul în Franța.