Oana Lis își dorește nespus să devină mamă. ”Eu am făcut pașii care erau de făcut”

05.12.2020, 10:55
Oana Lis își dorește nespus să devină mamă. ”Eu am făcut pașii care erau de făcut”
Oana Lis își dorește nespus să devină mamă. ”Eu am făcut pașii care erau de făcut”

Oana Lis își dorește foarte mult să devină mamă. Acesta a explicat că a făcut demersuri pentru a putea adopta un copil.

Partenera de viață a lui Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, a vorbit, la o emisiune de televiziune, despre dorința sa de a deveni mamă.

„De când sunt cu Viorel am făcut de două ori brad. O să îmi iau niște crengi să miroasă a brad. Cred că ar fi fost frumos dacă aveam un copil. După o anumită vârstă nu te mai bucură că vezi un brad în casă. Mi-am luat un certificat de părinte, de adoptator. Eu am făcut pașii care erau de făcut. E destul de complicat cu el, atâtea frustrări, dar în situația dată este ok”, a declarat Oana Lis la emisiunea ”Star Magazine, de la postul de televiziune Antena Stars, conform spynews.ro.

Oana Lis, nedespărțită de Viorel Lis

La aceeași emisiune TV, Oana Lis a făcut declarații și despre partenerul său de viață, Viorel Lis, pe care îl susține cu tot ce poate.

Oana Lis a afirmat că, în ciuda problemelor, umorul a fost un ingredient important în relația sa cu fostul edil al Bucureștiului.

„Eu îi dau putere și consider că iubirea dă foarte multă putere îți dă motivația de a trăi și atunci când știi că poți să vezi persoana dragă e bine. Dimineața facem glume unul de altul, e super haios. În continuare ne-am păstrat simțul umorului și întotdeauna ăsta a fost un ingredient principal între noi”, a afirmat ea.

De ce nu mai apare Viorel Lis la TV

Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, era, până nu demult, o prezență constantă la emisiunile de televiziune.

În ultima perioadă de timp, acesta însă nu a mai apărut la TV. Oana Lis a explicat că motivul este legat de problemele de sănătate cu care se confruntă partenerul ei de viață.

„Lucrurile au venit progresiv. A avut mici atacuri cerebrale de-a lungul timpului. Ultimul a fost acum cam un an de zile. Au rămas anumite urmări.  Viorel nu a mai apărut la televizor cam de un an de zile, pentru că nu poate să vorbească foarte mult timp. După mult timp are anumite probleme de articulare a cuvintelor, obosește”, a declarat, de curând, Oana Lis la o emisiune de televiziune.

citește și...