Oana Lis, internată de urgență, după ce a fost confirmată cu COVID-19. ”E în aceeași rezervă cu Viorel Lis”

14.11.2021, 15:28
Oana Lis, internată de urgență, după ce a fost confirmată cu COVID-19. ”E în aceeași rezervă cu Viorel Lis”

Starea de sănătate a Oanei Lis s-a înrăutățit. Vineri, Oana și Viorel Lis au fost confirmați cu Covid-19, iar fostul edil al Capitalei a fost internat la Institutul “Matei Balş”, din Bucureşti. Oana Lis doi au ieșit pozitivi Covid în urma testării. Ambii sunt vaccinați.

Oana Lis nu are o evoluție favorabilă, după ce a fost confirmată că este infectată cu Covid-19. Medicii au decis să o interneze şi pe ea în spital, tot la Institutul “Matei Balş”. Deși, iniţial Oana Lis a primit recomandarea de la medici să se trateze acasă, soția lui Viorel Lis a ajuns în aceeaşi rezervă cu fostul edil al Capitalei.

Mara Banică a declarat că ea a fost cea care l-a determinat pe Viorel Lis să meargă la spital.Potrivit acesteia, lui Viorel Lis îi scăzuse saturația la 80 și ceva. Mai mult, Mara Bănică spune că fostul edil al Capitalei nu poate să mai meargă.

Mara Bănică: “Lui Viorel îi scăzuse saturația la 80 și ceva”

„Am vorbit cu Oana chiar în această dimineață, ea e mai bine, Viorel e așa și așa. El făcuse booster-ul (n.r. doza a treia) luna trecută. El a făcut ambele doze ale vaccinuluil în luna martie. Oana m-a sunat alaltăieri că Viorel nu vrea să meargă la spital. Au chemat Salvarea, l-au testat, dar rezultatul nu apucase să vină. Ea era pozitivă, iar Viorel aștepta rezultatul, însă îi era rău, îi scăzuse saturația la vreo 80 și ceva. Eu l-am determinat să se ducă la spital. Oana, săraca, l-a dus cu căruciorul la mașină, că Viorel nu poate să mai meargă. L-au internat și l-au trecut pe Remdesivir. Oana s-a dus, ieri, să-și facă tratamentul și au internat-o și ea. E în aceeași rezervă cu el!”, a spus Mara Bănică, în exclusivitate, pentru Click.ro.

Viorel Lis a declarat la Antena Stars că este internat.

Fostul edil al Capitalei are mai multe probleme de sănătate și face parte din categoria de risc.

Primele declarații ale lui Viorel Lis

”Sunt terminat la plămâni. Nu pot să vorbesc, nu-mi dau voie, domnișoarele asistente spun că obosesc că nu mi-e bine. Nu e cu mine (n.r Oana). Ea nu e internată. Face tratament de acasă, trebuie să vină să facă niște injecții”, a spus el pentru Antena Stars.

 

 

citește și...