Viorel Lis este internat la spital, după ce a fost confirmat cu COVID-19. ”Sunt terminat la plămâni. Nu pot să vorbesc”

13.11.2021, 16:53
Viorel Lis este internat la spital, după ce a fost confirmat cu COVID-19. ”Sunt terminat la plămâni. Nu pot să vorbesc”
Viorel Lis, lovitură dură! Ce se va întâmpla cu moștenirea fostului primar

Viorel Lis (77 de ani) trece prin momente dificile după ce a fost confirmat cu Covid-19. Fostul primar al Capitalei este internat, iar starea sa de sănătate nu este una bună. Viorel și Oana Lis doi au ieșit pozitivi Covid în urma testării. Ambii sunt vaccinați.

Potrivit GÂNDUL.RO, Viorel și Oana Lis au ajuns la Institutul „Matei Balș”, infectați cu coronavirus. Fostul edil al Capitalei are 5% din plămâni afectați, fiind letargic, în momentul sosirii la spital, notează aceeași sursă.

Viorel Lis a declarat la Antena Stars că este internat, în vreme ce soţia sa, Oana, se tratează de acasă.

Primele declarații ale lui Viorel Lis

”Sunt terminat la plămâni. Nu pot să vorbesc, nu-mi dau voie, domnișoarele asistente spun că obosesc că nu mi-e bine. Nu e cu mine (n.r Oana). Ea nu e internată. Face tratament de acasă, trebuie să vină să facă niște injecții”, a spus el pentru Antena Stars.

Viorel Lis are mai multe probleme de sănătate și face parte din categoria de risc.

“Din păcate, faptul că acum nu se simte atât de bine pe cât te poți simți la 78 de ani e și un efect secundar al pandemiei. Cel puțin anul trecut a fost foarte solicitant pentru noi, pentru că acele restricțiii, cu 3 luni de izolare, apoi având în vedere că el are diabet și nu ar fi rezistat Covidului, ne-am ferit foarte mult.

El în 2020 a ieșit de trei ori din casă. Din cauza sedentarismului și bolilor pe care le avea deja, diabetul și alte probleme de sănătate, a făcut niște parestezii pe picioare”, a declarat Oana Lis pentru wowbiz.ro, în urmă cu ceva timp.

Viorel Lis are pensie de 3.000 de lei

“Cheltuielile lunare sunt foarte mari, iar Viorel este un pensionar cu pensie de nimic. Ia 3.000 de lei după ce a fost primar general. Nu este ca pensionarii din SUA care merg în cadru, în vacanţe şi au bucuriile lor. Noi abia ne plătim medicamentele”, a povestit Oana pentru Click.ro.

 

citește și...