O vedetă TV din Rusia a fost găsită moartă, în lenjerie intimă, într-un râu. “Telefonul a fost pornit în tot acest timp”

26.08.2022, 13:41

O vedetă rusoaică de la Realitatea TV, Anastasia Kochervey, a fost găsită moartă doar în lenjerie intimă într-un râu din Rusia, dar ea se confrunta cu o serie de probleme grave în ultimii ani. “Anchetatorii au stabilit, din factura telefonică că telefonul femeii a fost pornit în tot acest timp.”

O vedetă de top din Rusia, care a dispărut la începutul acestei luni, a fost găsită moartă într-un râu, purtând doar lenjerie intimă, potrivit rapoartelor.

Anastasia Kochervey, care a jucat în reality show-ul rusesc de întâlniri Dom-2, a fost localizată într-un râu din Sankt Petersburg pe 13 august, potrivit The Sun,

Vedeta a fost găsită în lenjerie intimă

Poliția a confirmat faptul că trupul este cel al rusoaicei, care a apărut în emisiunea de matrimoniale în care a avut sarcina de a construi o casă în timp ce încerca să găsească pe cineva cu care să locuiască.

Potrivit rapoartelor locale, ea a fost găsită în lenjerie intimă, iar o anchetă privind moartea ei a fost lansată.

“Telefonul decedatei a fost pornit în tot acest timp”

Încă nu s-a confirmat că moartea a fost o crimă, dar este o linie de anchetă.

Potrivit unei postări pe canalul rusesc de știri Telegram 112: “Fata a încetat să mai comunice săptămâna trecută, iar acum trei zile, mama femeii dispărute a scris o declarație la poliție”.

“Corpul Anastasiei, în vârstă de 29 de ani, a fost găsit în râu, fără haine.

“Anchetatorii au stabilit, din factura telefonică că telefonul femeii a fost pornit în tot acest timp.”

Canalul a mai susținut că, în ultimii ani, aceasta se orientase spre munca sexuală și cerea în jur de 700 de lire sterline (50.000 de ruble) pe noapte.

Ea făcea acest lucru pentru a plăti tratamentul pentru mama ei, care avea cancer.

Vorbind despre acest lucru în 2018, ea a spus: “Nu am mai făcut-o. Nu sunt mândră de asta, dar cel puțin am o mamă în viață și pentru mine acesta este un dar de la Dumnezeu”.

Potrivit rapoartelor de la acea vreme, ea a fost plătită de două ori pentru sex cu străinii și, de asemenea, și-a amanetat bijuteriile la casele de amanet locale.

Iar în 2018, ea a susținut că a fost arestată în Turcia în timp ce cumpăra haine într-un magazin.

A fost bătută într-o închisoare din Turcia

Era însărcinată la acel moment, dar asta nu i-a împiedicat pe deținuți să o “bată”.
Ea a susținut: “M-au dus într-o închisoare locală și au încercat să mă facă să semnez niște hârtii scrise în limba turcă, dar nu am făcut-o.  În închisoare, am împins din greșeală una dintre fetele deținute.

Ea și prietena ei m-au atacat și m-au bătut cu sălbăticie. Le-am strigat că sunt însărcinată și am încercat să le explic acest lucru folosind gesticulații, dar m-au bătut oricum.”

Femeia abia se mutase în zonă, după ce luna trecută își vânduse apartamentul din altă parte a Rusiei.

Avea aproximativ 145.000 de urmăritori pe Instagram, dar nu mai postase de mai bine de un an.

Fanii i-au adus un omagiu la ultima ei postare.

Unul a scris: “Vei rămâne pentru totdeauna în inima mea”.

Iar altul a adăugat: “Fetiță luminoasă, pură – ce păcat”.

Un al treilea a scris: “A fost o fată deșteaptă, a știut să facă bani și să trăiască frumos”.

Prietenul Alexander Benkhin s-a alăturat omagiilor aduse în mass-media locală, numind-o “o femeie talentată”.

El a spus: “Anastasia a fost o fată talentată… și-a găsit un loc de muncă într-o companie imobiliară din Dubai și a reușit”.

citește și...