O vedetă OnlyFans a fost acuzată de crimă, după ce și-a înjunghiat mortal iubitul în apartamentul din Miami

11.08.2022, 15:17

Vedeta OnlyFans, Courtney Clenney, a fost acuzată de crimă în cazul înjunghierii iubitului ei în apartamentul lor din Miami la începutul acestui an, potrivit unor informații. Clenney, care are 2 milioane de urmăritori pe Instagram, l-ar fi înjunghiat pe Obumseil în piept pe 3 aprilie, în urma unui conflict în clădirea lor de apartamente de lux din cartierul luxos Edgewater din Miami.

Influencerița, în vârstă de 25 de ani, cunoscută sub numele de Courtney Tailor pe rețelele de socializare, a fost arestată miercuri în Hawaii și în prezent așteaptă extrădarea în Florida, unde va fi acuzată de crimă de gradul doi pentru că l-ar fi ucis pe Christian Obumseli, în vârstă de 27 de ani, în aprilie, a confirmat avocatul ei, Frank Prieto, pentru Miami Herald.

Clenney se afla într-un centru de dezintoxicare din Hawaii pentru abuz de substanțe și tulburare posttraumatică atunci când a fost ridicată de poliție, a declarat avocatul ei, potrivit NyPost.com.

Modelul OnlyFans este acuzat de crimă, în cazul înjunghierii fatale a iubitului ei

“Sunt complet șocat, mai ales că noi cooperam cu ancheta și ne-am oferit să o predăm voluntar dacă era acuzată”, a declarat Prieto pentru ziar. “Așteptăm cu nerăbdare să îi reabilităm numele în instanță”.

Arestarea modelului vine mai aproape patru luni după ce procurorii au redeschis o anchetă privind înjunghierea fatală.

Victima ar fi apucat-o de gât

Clenney, care are 2 milioane de urmăritori pe Instagram, l-ar fi înjunghiat pe Obumseil în piept pe 3 aprilie, în urma unui conflict în clădirea lor de apartamente de lux din cartierul luxos Edgewater din Miami.

Avocatul ei a susținut că Clenney a acționat în legitimă apărare atunci când Obumseil a atacat-o după ce a urmărit-o timp de mai multe săptămâni.

Vedeta Instagram a fost nevoită să îl înjunghie pe Obumseil după ce acesta a apucat-o de gât, a declarat Prieto.

O înregistrare video de la locul faptei obținută de TMZ o arată pe Clenney încătușată și îmbibată în sânge într-un sutien după bătaia cumplită.

Potrivit Herald, cei doi locuiau împreună de câteva luni în blocul de apartamente, unde personalul a remarcat mai multe incidente domestice și chiar a încercat să-i evacueze.

Avocatul Larry Handfield, care reprezintă familia lui Obumseli, a făcut presiuni asupra poliției pentru redeschiderea anchetei. El a spus că polițiștii au vizitat cuplul în cel puțin patru ocazii pentru apeluri domestice și a precizat că Obumseli nu a fost niciodată reținut sau acuzat.

Handfield a subliniat, de asemenea, că Clenney nu a fost luat în custodie în ciuda faptului că ar fi avut un mandat de arestare deschis pentru un caz de intoxicație publică din 2015 din California. Clenney ar fi trebuit, de asemenea, să se prezinte la un tribunal din Texas pentru o acuzație de conducere sub influența alcoolului din 2020 în momentul uciderii.

Ea a fost arestată o dată, anul trecut, pentru agresiune domestică în Las Vegas, iar poliția a fost chemată de mai multe ori la casa lor din Austin, Texas, pentru scandaluri.

citește și...