O vedetă din România se luptă cu cancerul pentru a doua oară: ‘Mi-a zis că nu mai am nicio șansă’

15.06.2021, 10:43
O vedetă din România se luptă cu cancerul pentru a doua oară: 'Mi-a zis că nu mai am nicio șansă'
O vedetă din România se luptă cu cancerul pentru a doua oară: 'Mi-a zis că nu mai am nicio șansă'

Una dintre fostele ispite de la Insula Iubirii, Irina Stroia, trece din nou prin momente dificile după ce a fost diagnosticată cu cancer de col uterin pentru a doua oară. 

Irina Stroia a primit iar o veste cruntă din partea medicilor, la începutul lui 2021. Blondina a povestit că doctorii au anunțat-o că boala i-a recidivat din nou.

De atunci, Irina Stroia duce o luptă permanentă cu cancerul, însă speră ca într-o bună zi să se vindece total.

Irina Stroia, diagnosticată cu cancer pentru a doua oară

În speranța că va scăpa de această boală nemiloasă, Irina Stroia a apelat la mai multe clinici specializate din București. Din păcate, unii dintre medicii care au consultat-o i-au spus că nu se mai poate face nimic, însă Irina nu s-a dat bătută. Așa a ajuns pe mâinile unui doctor străin, care i-a redat speranța de viață.

”Am schimbat toți medicii, am vrut să plec la Cluj, dar era destul de complicat, am zis hai să mai dau o șansă unei alte clinici din București, am ajuns la un doctor care mi-a zis că nu mai am nicio șansă și trebuie să fac chimioterapie. Într-un final am dat de un medic care nu e român și mi-a zis că în urma unei biopsii e ok”, a spus Irina Stroia la Antena Stars.

Blondina a decis să tragă un semnal de alarmă, astfel încât femeile să meargă la timp la controale de rutină.

‘Este șocul psihic. Îmi apar tot felul de întrebări în cap. Este și o perioadă foarte stresantă pentru mine. Am tot amânat. Prima dată când am descoperit boala, medicii mi-au spus că este normal să revină atât de repede, pentru că celulele se multiplică foarte repede.

Puteam să operez atunci, dar am zis să luăm calea cea mai ușoară cu tratament. Dacă, ferească Dumnezeu, nu se va putea așa, vom apela la operație. Momentan vreau să lupt eu pe picioare. Sunt tânără, nu vreau să ajung să mă operez la 25 de ani’, spunea Irina Stroia la începutul anului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ?Mika ♎️?? (@m.irina.stroia)

citește și...