O fostă ispită de la ‘Insula Iubirii’, diagnosticată pentru a doua oară cu cancer! ‘Este șocul psihic, am 25 de ani’

06.02.2021, 09:01
O fostă ispită de la 'Insula Iubirii', diagnosticată pentru a doua oară cu cancer! 'Este șocul psihic, am 25 de ani'
O fostă ispită de la 'Insula Iubirii', diagnosticată iar cu cancer! 'Este șocul psihic, am 25 de ani'/ foto: captura Antena Stars

Clipe dificile pentru Irina Stroia, fostă ispită la ‘Insula Iubirii’! Tânăra în vârstă de 25 de ani a mărturisit, cu ochii în lacrimi, că i-a recidivat cancerul de col uterin. Blondina reușise să scape de boala parșivă în 2020, cu tratament medicamentos. 

Invitată în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, joi seară, 4 februarie, de la Antena Stars, Irina Stroia a dezvăluit că trece printr-o perioadă dificilă, după ce medicii au anunțat-o luna trecută că i-a recidivat cancerul.

Cu toate că a aflat că suferă de o boală necruțătoare, blondina a dezvăluit că încearcă să rămână pozitivă și speră că lucrurile vor intra din nou pe făgașul normal.

Irina Stroia, diagnosticată din nou cu cancer de col uterin

 

‘Am fost diagnosticată anul trecut, am luat un tratament șase luni, în august mi-a spus că a intrat în remisie. Am oprit tratamentul și am lăsat organismul meu să lupte’, a spus Irina Stroia, în platoul emisiunii lui Dan Capatos.

La începutul lui 2020, blondina începuse să se confrunte cu probleme din cauza coșurilor. Atunci, dermatologii au trimis-o să facă și anumite investigații ginecologice. Așa a aflat că suferă de cancer de col uterin și a urmat un tratament cu medicamente timp de șase luni.

Din păcate, în urma unor analize efectuate la începutul lui 2021, Irina Stroia a aflat că i-a recidivat cancerul de col uterin.
Blondina a decis să tragă un semnal de alarmă, astfel încât femeile să meargă la timp la controale de rutină.

Irina Stroia: ‘Puteam să operez atunci’

‘Acum două săptămâni am făcut un set de analize și am văzut că s-a mărit la loc. ‘Este șocul psihic. Îmi apar tot felul de întrebări în cap. Este și o perioadă foarte stresantă pentru mine. Am tot amânat. Prima dată când am descoperit boala, medicii mi-au spus că este normal să revină atât de repede, pentru că celulele se multiplică foarte repede.

Puteam să operez atunci, dar am zis să luăm calea cea mai ușoară cu tratament. Dacă, ferească Dumnezeu, nu se va putea așa, vom apela la operație. Momentan vreau să lupt eu pe picioare. Sunt tânără, nu vreau să ajung să mă operez la 25 de ani’, a mai adăugat Irina Stroia la Antena Stars.

citește și...