O tânără de 18 ani a căzut de la etajul opt al unui bloc din Baia Mare. Transportată la spital în stare gravă

24.11.2021, 12:03
O tânără de 18 ani a căzut de la etajul opt al unui bloc din Baia Mare. Transportată la spital în stare gravă
O tânără de 18 ani a văzut de la etajul opt al unui bloc din Baia Mare. Transportată la spital în stare gravă

O tânără în vârstă de 18 ani a căzut marţi seara de la etajul opt al unui bloc de locuinţe din municipiul Baia Mare. Aceasta a căzut pe acoperișul unui magazin. În urma incidentulu, tânăra respectivă a fost transportată la spital, însă starea sa este gravă. Medici sunt rezervați în ceea ce prveștea starea acesteia.

Tânăra în vârstă de 18 ani se afla singură în apartament când a căzut de la etajul opt al blocului.

“Poliţiştii băimăreni au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că o persoană de sex feminin a căzut de la un etaj superior al unui imobil de pe bulevardul Traian din municipiu. La faţa locului, poliţiştii au identificat victima ca fiind o tânără de 18 ani care, în timp ce se afla singură în apartament, a căzut de la etajul 8 pe acoperişul unui magazin. În urma impactului, victima a fost conştientă şi a fost preluată de un echipaj SMURD, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a spus Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, informează Agerpres.

O tânără de 18 ani a căzut de la etajul opt al unui bloc din Baia Mare. Este în comă la spital

“Tânăra se află în stare gravă, e în comă, intubată, cu fractură de bazin, de membre inferioare şi politraumatism pneumotorace. Prognosticul medical e unul rezervat”, a declarat Vasile Pop, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru lămurirea tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

citește și...