“O să ajungi la închisoare”. Ruby a primit un avertisment, după ce a recurs la “gesturi periculoase”

30.03.2022, 18:17

Ruby a primit un avertisment destul de dur din partea unei persoane apropiate. Bruneta a fost dur criticată, după ce a cerut părerea cu privire la un clip în care lovea un prieten. Bunica artistei este cea care s-a revoltat și a criticat-o extrem de dur.

Ruby a iritat-o extrem de tare pe bunica ei, după ce i-a arătat un video în care practică arte marțiale. Vârstnica s-a speriat când a văzut cum lovește artista și  i-a dat un avertisment destul de dur.

Femeia i-a spus că poate ajunge oricând pe mâinile polițiștilor pentru gesturile sale.

“Te duci la pușcărie! O să ajungi la pușcărie!”

“Te duci la pușcărie! O să ajungi la pușcărie! Nu mai da cu picioarele. I-ai dat în punctele sensibile, moare omul. Doamne maica domnului. I-ai dat cu fiarele alea acolo, l-ai lovit tare? Nu mai face așa ceva, Doamne!”, este mesajul transmis de bunica lui Ruby.

Ruby s-a amuzat de situație și a și filmat-o pentru a împărtăși totul cu marea ei comunitate din mediul online. Mai mult, vedeta a explicat că totul a fost o glumă între ei la antrenamente.

Ruby, despre bunica ei

Invitată la Podcastul lui Damian Drăghici, Ruby a mărturisit că bunicii din partea tatălui, a avut grijă de ea. 

 „Imi amintesc când veneau ei acasă în concedii, îmi aduceau de toate, iar despărțirile erau dureroase. Bunica mi-a dat toată dragostea ei, a știut să-mi fie și mamă, și tată. Nu m-am simțit o clipă părăsită, abandonată’, a povestit artista.

Ruby locuiește cu bunica ei.

„Am învățat de la ea să fiu și bărbat, și femeie. Am un caracter dominant că și mamaia. Mereu a vrut să fie capul familiei și am învățat de la ea să muncesc, să mă dedic în totalitate și să fiu loială, să trag cu casă’, i-a răspuns lui Damian Drăghici.

citește și...