O româncă a ajuns să falsifice un test de paternitate, pentru a convinge un italian că au un copil împreună

09.10.2022, 13:21
O româncă a ajuns să falsifice un test de paternitate, pentru a convinge un italian că au un copil împreună
O româncă a ajuns să falsifice un test de paternitate, pentru a convinge un italian că au un copil împreună

Situație de nedescris în Italia! O româncă stabilită de mulți ani în peninsulă a ajuns după gratii, după ce a falsificat un test de paternitate. Femeia a vrut în acest mod să-și convingă iubitul italian că au un copil împreună. Ea a fost condamnată, zilele trecute, la un an de închisoare. 

O româncă din Italia a crezut că va reuși să-l țină aproape pe concubinul italian, după ce a falsificat un test de paternitate. În paralel, bărbatul efectuase deja un test separat, din care a reieșit că fiul româncei nu e băiatul lui.

Totul a început în 2013, când cei doi s-au cunoscut într-un local din provincia Lucca, în Toscana. Pe atunci, femeia lucra ca sezonieră în Italia, iar la finalul verii s-a întors în România. În țară, aceasta mai avea doi copii dintr-o relație anterioară, însă acesta nu a fost un impediment să înceapă idila cu italianul.

O româncă a ajuns după gratii după ce a falsificat un test de paternitate

Relația dintre româncă și italian a continuat, iar în ianuarie 2017, ea a mai adus pe lume un copil, notează publicația italiană La Nazione. Anii au trecut, iar italianul a observat că fiul lui nu semăna deloc cu el, ținând cont că micuțul avea ochii albaștri și părul blond, iar bărbatul era brunet.

O româncă din Italia a falsificat un test de paternitate pentru a-l convinge pe concubinul său italian că au un copil împreună. Culmea, anterior acesta făcuse deja un test pe cont propriu din care a rezultat că nu este fiul său. Românca a recunoscut în cele din urmă că a falsificat documentul și a fost trimisă în judecată, iar în cursul zilei de vineri, 7 octombrie 2022, aceasta a fost condamnată la închisoare.

Italianul a aflat că băiatul nu e copilul lui

„Eu am o bunică de culoare, deci în familia mea nu avem blonzi”, a spus bărbatul într-un reportaj TV.

În cele din urmă, italianul a luat decizia să facă un test de paternitate, pentru a confirma că este tatăl copilului. Din păcate, rezultatul a fost unul dezastruos pentru bărbat, care a confruntat-o pe iubita lui și i-a cerut să facă un test de paternitate. Se pare că bărbatul nu i-a spus că și el făcuse deja unul, care era negativ.

Testul ADN făcut de româncă a ieșit pozitiv, astfel că băiatul era fiul italianului din Pietrasanta. Enervat la culme, italianul a apelat la profesioniști, care i-au spus că rezultatul testului a fost modificat.

Femeia a recunoscut totul

Când a fost pusă în fața faptului împlinit, românca a recunoscut că băiatul nu era al italianului, ci al unui alt bărbat. În plus, pentru a falsifica rezultatul testului a dat 150 de euro.

Zilele trecute, femeia a fost trimisă în judecată pentru înșelăciune și a fost condamnată la un an de închisoare.

citește și...