O regină a frumuseții a recunoscut că a pretins că este avocat pentru a-și vizita iubitul la centrul de imigrare

28.10.2022, 19:26

Julianna Clare Strout, regină a frumuseții și oficial ales, a fost arestată pentru că și-a falsificat slujba de asistent juridic pentru a se strecura într-un centru de imigrare pentru a-și vizita iubitul. Ea a fost condamnată la un an de probațiune și la 50 de ore de muncă în folosul comunității.

O fostă regină a frumuseții s-a prefăcut că este asistent juridic pentru a-și putea vizita iubitul care era blocat într-un centru de detenție pentru imigranți.

Julianna Clare Strout, care este și funcționar ales, a pledat vinovată că a mințit agenții federali în încercarea de a se reuni cu deținutul din Miami, potrivit New York Times.

O regină a frumuseții a recunoscut că a pretins că este avocat pentru a-și vizita iubitul la centrul de imigrare

Fosta câștigătoare a concursului Miss Rhode Island a susținut că a lucrat pentru o firmă de avocatură care nu a angajat-o niciodată, ca parte a planului său elaborat pentru a ocoli regulile Covid-19.

Aceasta a venit după ce Centrul de procesare a serviciilor din Krome a suspendat temporar vizitele, cu excepția întâlnirilor legale, din cauza pandemiei.

Femeia a recunoscut că a intrat într-o unitate federală prin fraudă

Potrivit procurorilor federali, Strout a declarat că avea nevoie ca deținutul să semneze documente legale anul trecut, în octombrie.

Aceștia au spus că ea a călătorit de trei ori la unitate pentru a se întâlni cu iubitul ei, relatează New York Post.

Femeia de 36 de ani le-a arătat autorităților chiar și un antet de la firma de avocatură, unde se presupune că lucra, potrivit Parchetului american.

În timpul uneia dintre încercările disperate de a-l vedea pe deținut, ea le-ar fi arătat ofițerilor centrului de detenție insigna de comisar din North Bay Village pentru a încerca să obțină acces, după ce inițial i s-a refuzat intrarea.

În timpul unei încercări disperate de a-l vedea pe deținut, aceasta le-ar fi arătat ofițerilor de la centrul de detenție insigna de comisar din North Bay Village pentru a încerca să obțină accesul după ce inițial i s-a refuzat intrarea.

Joi ( 27 octombrie), Strout a recunoscut că a intrat într-o unitate federală prin fraudă. Ulterior, ea a fost condamnată la un an de probațiune și la 50 de ore de muncă în folosul comunității.

Biroul procurorului american a confirmat că mandatul ei expiră în luna noiembrie a acestui an.

Strout a participat la concursul Miss Rhode Island/Miss America în 2009 și a obținut titlul. Ea a continuat apoi să reprezinte statul New England în cadrul concursului Miss America Pageant.

citește și...