O nouă concurentă în casa ”Puterea Dragostei”. Cu ce băiat a dansat la intrarea în competiție

18.11.2020, 13:48
O nouă concurentă în casa ”Puterea Dragostei”. Cu ce băiat a dansat la intrarea în competiție
O nouă concurentă în casa ”Puterea Dragostei”. Cu ce băiat a dansat la intrarea în competiție

O nouă concurentă în casa ”Puterea Dragostei”, show-ul matrimonial filmat în Turcia și difuzat de postul de televiziune Kanal D.

O blondă senzuală, pe nume Maria, este noua concurentă care a intrat în competiția ”Puterea Dragostei”, anunță kanald.ro.

Maria a făcut o alegere neașteptată pentru primul ei dans în casă, alegându-l pe nimeni altul decât Cristian Comănici, cel care reintrase în casă pentru Mariana, dar care a fost dezamăgit să afle că aceasta este interesată de Rareș. Rămâne de văzut dacă Maria și Cristian Comănici se vor apropia și chiar vor face un cuplu, șansele fiinddestul de mari având în vedere că ambii sunt singuri și că au dat impresia că se plac.

Al treilea sezon de ”Puterea Dragostei”

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, care a început în luna iulie. Aceasta a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până duminică, de la orele 11.00 și de la 17.00 și în weekend de la orele 16:00 și de 19:00, la postul de televiziune Kanal D.

Ce a spus Cristina Mihaela Dorobanțu despre concurenții de la emisiunea pe care o moderează

Cristina Mihaela Dorobanțu a făcut declarații despre emisiunea pe care o moderează la Kanal D și despre concurenții care păarticipă la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”.

Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei”, a mărturisit, pentru okmagazine.ro, că de multe ori concurenții de la emisiune îi pun răbdarea la încercare.

”Avem concurenți cu caractere foarte puternice și nu e ușor să le faci față mereu, răbdarea mi-e pusă de foarte multe ori la încercare. Mă mai pierd și eu cu firea, căci apar tot felul de situații, de conflicte. Am învățat, în timp, că trebuie să mă temperez pe mine ca să reușesc să-i calmez și pe ei. Acesta cred că este secretul meu, încerc întotdeauna să-mi păstrez calmul. Sper ca la finalul competiției să devin un om mult mai puternic și să fiu mai bună din punct de vedere profesional. Nu vreau să mă pripesc, dar cred că și peste zece ani voi spune că Puterea Dragostei va fi fost provocarea vieții mele”, a afirmat vedeta.

citește și...