O nouă concurentă a intrat în casa ‘Puterea dragostei’! Ce le-a dezvăluit băieților

03.02.2021, 18:00
O nouă concurentă a intrat în casa 'Puterea dragostei'! Ce le-a dezvăluit băieților
O nouă concurentă a intrat în casa 'Puterea dragostei'! Ce le-a dezvăluit băieților/ foto: captura kanald

În ediția de miercuri, 3 februarie, o nouă concurentă a intrat în casa ‘Puterea dragostei’.

Tânăra a pășit în show-ul matrimonial de la Kanal D foarte sigură pe ea și le-a dezvăluit băieților că deja a pus ochii pe unul dintre eiMihaela, în vârstă de 20 de ani, l-a invitat la dans pe Cristian Comănici, spre surprinderea tuturor.

Tot în ediția de miercuri, între Aya și Alexandra izbucnește un conflict major. Nu mai e un secret pentru nimeni că cele două concurente de la ‘Puterea dragostei’, sezonul 3, au de fiecare dată ceva de împărțit.

În ultimele luni, cele două tinere și-au adus diferite acuzații. În plus Alexandra Cărare a sărit să o bată pe Aya de două ori.

George și Mădălina, aniversare cu scandal

George și Mădălina au împlinit patru luni de relație. Aniversarea acestora nu a fost pe placul lui Nicos și a lui Cristian Marinescu, care au aruncat la gunoi tortul surpriză pregătit pentru George și Mădălina.

Revoltat, George a sărit să îi bată pe Nicos și Marinescu. Pentru a-i despărți, staff-ul de la ‘Puterea dragostei’ i-a scos afară pe cei doi.

‘Mereu m-a luat la mișto. Uite că l-am luat și eu acum la mișto. Nu ne lasă producția să intrăm înapoi’, a spus Nicos.

Înainte de a forma un cuplu cu Mădălina, George a avut o scurtă relație cu Mona. Tânăra a ales să plece acasă pentru fiul ei, care urma să meargă la școală.

George a avut o relație cu Mona

La vremea respectivă, George a mărturisit că a aflat în timpul emisiunii că Mona va pleca, nicidecum că aceasta i-ar fi comunicat ceva despre această decizie.

‘Eu nu stiam ca are termen limita si ca ea pleaca dupa trei luni, o luna ca trebuie sa meraga cu cel mic la scoala! Nu stiam. Si da, daca ma intrebi acum, eu nu plec! Nu vreau sa plec din emisiune. Poate peste trei luni. Nu stiu ce se va intampla. Ea deja are anumite probleme cu plecarea sau cu statul in casa. Ca sunt sau nu sentimente, problemele sunt.

De ce spuneti voi ca daca ea pleaca e asa? Poate ca in lunile astea nu acumulez dragostea sau sentimentele! Eu nu inteleg de ce spui acum”, spunea George la ‘Puterea dragostei’.

citește și...