Andrada de la ‘Puterea dragostei’ sare la gâtul lui George. Ce dezvăluiri uluitoare a făcut tânăra

01.02.2021, 15:57
Andrada de la 'Puterea dragostei' sare la gâtul lui George. Ce dezvăluiri uluitoare a făcut tânăra
Andrada de la 'Puterea dragostei' sare la gâtul lui George. Ce dezvăluiri uluitoare a făcut tânăra

Ediția de luni, 1 februarie, a emisiunii ‘Puterea dragostei’, a fost una cu adevărat incendiară! Andrada a răbufnit și a făcut dezvăluiri uluitoare despre George. 

Emisiunea de la Kanal D a fost presărată cu multe momente dificile. Unele cupluri vor fi în pericol de destrămare, după anumite dezvăluiri făcute de concurenții din casa ‘Puterea dragostei’.

Andrada de la ‘Puterea dragostei’ l-a dat de gol pe George

Andrada a fost cea care a deschis un subiect extrem de sensibil despre ceea ce face George pe ascuns. Tânăra nu a ținut cont de nimic și a vrut să arate adevărata față a concurentului.

‘Lupul isi schimba blana, dar naravul ba! (…) Tu trimiti poze si vorbesti pe video call si iti trimit bani acele femei pentru ceea ce tu arăti!”, i-a strigat Andrada lui George.

Pe de altă parte, George a încercat să se apere, menționând că Andrada este invidioasă pe relația lui cu Mădălina și nu vrea decât să îl denigreze cu minciuni.

Cine a părăsit casa ‘Puterea dragostei’

Duminică, 31 ianuarie, Cristina Mihaela a anunțat favoritul săptămânii, dar și concurenta care a părăsit competiția de la Kanal D.

Voturile exprimate de concurenți i-au adus pe Andrada, George si Alex în prag de eliminare. Alexandra și Cristian Marinescu au fost aleși favoriții săptămânii, însă Marinescu a fost desemnat liderul suprem în casa ‘Puterea dragostei’ pentru următoarele 7 zile, dar și câștigătorul cecului în valoare de 1500 de euro.

În plus, Cristian Marinescu i-a salvat de la eliminare pe George și Alex, iar Andrada a fost salvată de cutia pandorei. În schimb, Daiana a părăsit show-ul matrimonial, pentru că a avut cele mai puține voturi din partea publicului.

citește și...