O mașină a Jandarmeriei a căzut într-un șanț în Capitală, în timp ce mergea la o misiune

30.11.2021, 10:53
O mașină a Jandarmeriei a căzut într-un șanț în Capitală, în timp ce mergea la o misiune
O mașină a Jandarmeriei a căzut într-un șanț în Captală, în timp ce mergea la o misiune

O maşină a Jandarmeriei a căzut, luni, într-un şanţ lat de un metru, pe Strada Fundeni din Capitală, în timp ce se deplasa spre localitatea Doboroeşti pentru executarea unei misiuni. În urma accidentului respectiv, niciunul dintre cei patru jandarmi aflați în mașină nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Șoferul mașinii a pierdut controlul volanului, astfel că mașina a ajuns într-un șant lat de un metru și adânc de 1,5 metri. “Maşina se deplasa pentru executarea unei misiuni în cooperare cu IPJ Ilfov în localitatea Dobroeşti. Pe Strada Fundeni, în dreptul unor lucrări la carosabil, şoferul a pierdut controlul volanului, iar autospeciala a părăsit drumul, derapând cu partea dreaptă în şanţul cu o lăţime de aproximativ un metru şi adânc de peste 1,5 metri”, a transmis Biroul de presă al Jandarmeriei, citat de Agerpres.

“După producerea accidentului, şoferul autospecialei a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost zero. Cercetările în acest caz sunt efectuate de către lucrătorii de Poliţie”, a mai menționat sursa citată.

O mașină a Jandarmeriei a căzut într-un șanț în Capitală, în timp ce mergea la o misiun. Niciun jandarm nu avut nevoie de îngrijiri

În urma accidentului, niciunul dintre cei patru jandarmi aflaţi în autoturism nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit Mediafax, s-a constatat că au existat probleme în semnalizarea lucrării de pe carosabil. În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare de lucrări neautorizate în zona drumului public, a anunţat Poliţia. În urmă cu o săptămână, Brigada Rutieră a aplicat o altă sancţiune contravenţională constructorului tot pentru nesemnalizarea corespunzătore a lucrării. Sancţiunea în valoare de 3.045 de lei a fost aplicată pe 23 noiembrie.

 

 

citește și...