O mamă își alăptează fiul de 2 ani. Cer să o “închidă” pentru abuz

31.10.2022, 19:10

O mamă a trei copii a fost tratată cu cruzime pe internet pentru că a distribuit videoclipuri în care își alăptează fiul de doi ani, oamenii spunând că ar trebui să fie închisă și că abuzează de el.

Emma O’Donnell, în vârstă de 35 de ani, își arată în mod deschis călătoria de alăptare a fiului ei cel mic, Harry, în vârstă de doi ani, și spune că nu-i vine să creadă reacțiile negative pe care le-a primit recent.

Bloggerița de pe rețelele de socializare a ripostat la comentariile dintr-un videoclip pe care l-a postat după ce i s-a spus că are “probleme grave”. Emma a spus: “Nu, nu, nu. Nu pot să cred cât de mult a explodat acest lucru, fiul meu are doi ani și jumătate, dar oamenii spun că îl agresez, potrivit dailypost.co.uk.

“Ar trebui să fiu închisă pentru că fac ceva atât de natural și normal”

Este amuzant pentru că în videoclip se vorbește despre înțărcare și despre cum încerc să nu mai alăptez, dar se pare că ar trebui să fiu închisă pentru că fac ceva atât de natural și normal”.

Poate fi un sac mixt de răspunsuri, de multe ori este pozitiv, dar de data aceasta a mers complet invers. Este atât de rușinos pentru că trupurile femeilor sunt atât de mult obiectivate, încât oamenii au pierdut contactul cu ceea ce sunt cu adevărat. Suntem făcute să ne hrănim și să ne susținem copiii.

“A alăpta un copil de doi ani și jumătate nu este greșit”

Există o lipsă gravă de comunicare, oamenii cred că ar trebui să înceteze alăptarea la șase luni, când în unele culturi copiii sunt alăptați până la șapte ani. De aceea copiii au dinți de lapte. A alăpta un copil de doi ani și jumătate nu este greșit”.

“Cu toate acestea, de multe ori vin femei care vin și vorbesc cu mine despre alăptare, deoarece sunt judecate pentru asta și descurajate pentru că vor să continue să alăpteze. Videoclipurile mele le dau curajul de a ști că nu sunt singure și de aceea postez despre asta.”

Emma spune că alăptarea îi oferă fiului ei un sentiment de siguranță și că își va apăra alegerile, chiar și atunci când credea că se va opri la șase luni. Ea adaugă: “Am crezut că voi alăpta doar șase luni maxim și apoi îmi voi recupera corpul, dar după ce am citit mai multe despre asta și m-am educat, am continuat. De asemenea, nu aș judeca alte femei pentru că se opresc mai devreme, deoarece este un angajament mare. Îmi place să îl hrănesc, îmi place să îi ofer acel sentiment apropiat de siguranță, este un moment de legătură și el vine la mine pentru confort.

Harry primește, de asemenea, cea mai bună nutriție și toate tipurile de anticorpi potriviți dacă are nevoie de ei. De asemenea, îl ajută să doarmă. El primește tot confortul pe care l-ar avea în continuare ca nou-născut.”

citește și...