O lunetistă de 23 de ani din Forțele Armate a cucerit internetul. Cum arată Lara Croft ucraineană

26.07.2022, 20:10

Pe 24 februarie, nu numai bărbații, ci și femeile, inclusiv lunetistul Oleksandra Samsonova , în vârstă de 23 de ani, au mers pe front pentru a apăra Ucraina cu armele în mâini. O femeie ucraineană curajoasă, ale cărei trăsături faciale sunt similare cu aspectul Angelinei Jolie, a reușit să devină celebră pe internet ca Lara Croft ucraineană, scrie Versions cu referire la Obozrevatel .

Oleksandra i-a povestit redactorului-șef al site-ului ELLE.UA că după invazia totală a Rusiei în Ucraina, nu s-a îndoit nicio clipă că va merge la război ca voluntar. Ea este motivată să protejeze Patria de copiii care merită o copilărie fericită, nu moartea în mâinile ocupanților.

Femeia nu s-a îndoit că va fi un război la scară largă și a început să se pregătească pentru invazie în urmă cu trei ani, potrivit portal.lviv.ua.

Lara Croft ucraineană: Lunetista Oleksandra Samsonova, în vârstă de 23 de ani, a cucerit internetul

“Nu a trebuit să iau o decizie de a merge la război, nu am avut de ales. Am studiat mult timp și, oricât de cinic ar suna, așteptam acest lucru. Cu cât începem mai repede, cu atât mai repede terminăm… Pe 28 februarie, eram deja în travaliu. Oficial, sunt lunetist, dar, întrucât am o mulțime de cunoștințe și abilități specifice, spectrul muncii mele este destul de larg. Poate fi atât în medicină, cât și la birou, dacă este nevoie de ajutor acolo”, a împărtășit femeia de serviciu.

Chiar și în uniformă militară, cu o mitralieră în mâini și o cască pe cap, Oleksandra reușește să arate feminină și atractivă. Datorită forței sale interioare și a aspectului luminos, ucraineanca este într-adevăr foarte asemănătoare cu Lara Croft interpretată de Angelina Jolie.

“Trebuie să fii pregătit pentru orice”

Fata, după cum recunoaște ea însăși, este motivată de copiii ucraineni să nu renunțe.

“Nimic nu-mi frânge inima mai mult decât copiii ucraineni care mor și suferă din cauza acestui război. Când îi văd pe copiii noștri plângând, mi se rupe inima, și nu este vorba de nicio defalcare internă. Suntem obligați să facem totul pentru ca copiii noștri să trăiască sub un cer pașnic, într-o Ucraină liberă și independentă, să iubească această viață și să știe despre război doar din manualele de istorie”, a declarat ucraineanca Lara Croft.

În același timp, Oleksandra însăși rămâne și ea un copil pentru mama sa. Dar ea este foarte îngrijorată pentru fiica ei, iar acest lucru, la rândul său, o îngrijorează pe fată.

“Singurele dificultăți cu care a trebuit și încă mai trebuie să mă confrunt sunt grijile mamei mele. Și moartea unor prieteni. Dacă vorbim despre lipsa unor condiții confortabile în anumite momente, atunci nu mă stresează. Este un război și trebuie să fii pregătit pentru orice”, a adăugat femeia.

Pe timp de pace, Oleksandra apărea rar în fața adepților săi în rochii și pe tocuri. În cea mai mare parte, în profilul ei se găsesc imagini de la exerciții și de pe terenul de antrenament.

 

citește și...