Cine a părăsit casa ”Puterea Dragostei”. Ce cuplu a ieșit câștigător

02.11.2020, 11:00
Cine a părăsit casa ”Puterea Dragostei”. Ce cuplu a ieșit câștigător
Cine a părăsit casa ”Puterea Dragostei”. Ce cuplu a ieșit câștigător

O nouă eliminare în casa ”Puterea Dragostei”, show-ul matrimonial transmis de Kanal D. Cristina Mihaela Dorobanțu a anunțat și cine a fost cuplul câștigător al săptămânii.

La emisiunea ”Puterea Dragostei”, doi conurenți au fost propușiu pentru eliminare. Este vorba despre Andreea, care formează un cuplu cu Cristian Marinescu, și Codruț, care este împreună ci Alexandra. Potrivit kanald.ro, în cele din urmă, cea care a părăsit casa ”Puterea Dragostei” a fost Andreea, întrucât iubitul ei, Cristian Marinescu, a fost ales favoritul săptămânii. Andreea a afirmat că nu exclude posibilitatea de a se întoarce la ”Puterea Dragostei”.

De asemenea, Cristina Mihaela Dorobanțu a anunțat și cuplul câștigător al săptămânii de la ”Puterea Dragostei”. Acesta este format din Andrada și Cătălin Moroșanu. Alexandru Moroșanu a intrat în casa ”Puterea Dragostei” pentru Andrada și a reușit să formeze un cuplu cu aceasta. Nu e prima oară când cei doi câștigă titlul de cuplul favorit al săptămânii.

Ce a spus Cristina Mihaela Dorobanțu despre concurenții de la ”Puterea Dragostei”

Cristina Mihaela Dorobanțu a făcut declarații despre emisiunea pe care o moderează la Kanal D și despre concurenții care păarticipă la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”.

Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei”, a mărturisit, pentru okmagazine.ro, că de multe ori concurenții de la emisiune îi pun răbdarea la încercare.

”Avem concurenți cu caractere foarte puternice și nu e ușor să le faci față mereu, răbdarea mi-e pusă de foarte multe ori la încercare. Mă mai pierd și eu cu firea, căci apar tot felul de situații, de conflicte. Am învățat, în timp, că trebuie să mă temperez pe mine ca să reușesc să-i calmez și pe ei.  Acesta cred că este secretul meu, încerc întotdeauna să-mi păstrez calmul. Sper ca la finalul competiției să devin un om mult mai puternic și să fiu mai bună din punct de vedere profesional. Nu vreau să mă pripesc, dar cred că și peste zece ani voi spune că Puterea Dragostei va fi fost provocarea vieții mele”, a afirmat vedeta.

citește și...