O fostă colegă din ”Trio Expres” face acuzații grave la adresa lui Carmen Harra. ”Nu i-a ieşit figura cu solistica individuală, mergând pe un brand confiscat”

03.09.2020, 10:10
O fostă colegă din ”Trio Expres” face acuzații grave la adresa lui Carmen Harra. ”Nu i-a ieşit figura cu solistica individuală, mergând pe un brand confiscat”
O fostă colegă din ”Trio Expres” face acuzații grave la adresa lui Carmen Harra. ”Nu i-a ieşit figura cu solistica individuală, mergând pe un brand confiscat”

O fostă colegă din formația Trio Expres îi aduce tot felul de acuzații celebrei artiste și vizionare Carmen Harra.

Carmen Harra, cunoscută și sub numele de Carmen Mureșțan, a făcut parte din trupa Trio Expres, care s-a bucurat de succes înainte de Revoluția din 1989. Ulterior, Carmen Harra s-a mutat în America, acolo unde și-a făcut o carieră de succes grație previziunilor sale. Acum, o fostă colegă din formația Trio Expres scoate la iveală lucruri mai puțin știute despre Carmen Harra, pe care o acuză că și-a însușit brandul trupei.

Angela Stoenescu, Carmen Mureşan şi Angela Olaru

Este vorba despre Angela Stoenescu, care a cântat alături de Carmen Harra.

”M-am săturat să tac în legătură cu aşa-zisul Trio Expres cu aşa-zisele ”colege” extraordinare ale ”solistei Carmen Mureşan”! Care mai şi frângeau inimi!! Asta cu inimile aşa e, dar nu în această componenţă! Carmen Mureşan avea de fapt backing vocals-uri fără număr, înfiinţat în 1982, după ce nu i-a ieşit figura cu solistica individuală, mergând pe un brand confiscat, fără acordul celorlalte două membre, şi arogându-şi calitatea de lider!”, a spus Angela Stoenescu pentru click.ro.

”Ideea este foarte clară, eu am ţinut cârca grupului. Cântam în cor de copil, toate vocile erau puse de mine şi Angela Olaru, care a murit de cancer, le punea rapid pe note. Carmen venea şi punea doar vocea principală. Chiar şi coregrafiile erau gândite de mine, nu toate, dar majoritatea, ca să putem cânta şi dansa. Pentru prima filmare la tv, în 79, cea care ne-a făcut vedete, am muncit o lună zi de zi cu Doina Andronache, prima soţie a lui Cornel Patrichi. Zoe dansa bine, eu la fel, Carmen, deloc. A fost băgată la mijloc. De altfel voce bună, dar stridentă pentru gustul meu ca solist individual, dar împreună cu vocea mea şi a Angelei Olaru a dat bine”, a adăugat aceasta.

Replica lui Carmen Harra


Carmen Harra și-a spus și ea părerea după dezvăluirile făcute de Angela Stoenescu.

“Atitudinea Angelei Stoenescu m-a surprins. Cum să arunci cu gunoi într-un fost coleg alături de care ai câștigat o pâine? Și cum să ții ura peste 40 de ani? E trist. Mă așteptam ca în 40 de ani Angela Stoenescu să evolueze și să devină mai înțeleaptă, să ierte și să devină mai bună.

Un lider nu părăsea după nici un an formația Trio Expres care și-a continuat existența cu și mai mare succes încă șase ani. Cine cântă și dansează mai bine s-a văzut în toți acești ani. La fel și cine a avut o carieră de succes și cine a ratat-o.

Pe dușmani trebuie să îi iubești, să te rogi pentru ei și să îi ajuți. Mă ofer să o sprijin pe Angela Stoenescu psihologic și material cu orice care ar putea să îi mângâie dușmănia pe care a ținut-o de peste 40 de ani. Încă are timp să își rezolve karmele”, a comentat Carmen Harra, potrivit sursei mai sus-menționate.

citește și...