O fetiţă din SUA i-a spus învăţătoarei că sora ei de 5 ani a dispărut: „A fost mâncată de lupi”. Părinţii au fost arestaţi

16.12.2021, 16:53

Oakley Carlson a fost dată dispărută de aproximativ un an, potrivit bunicilor ei, iar sora ei a spus poliției că este posibil să fi fost „mâncată de lupi” în statul Washington, SUA. Sora copilei dispărute, în vârstă de 6 ani, a făcut mai multe afirmaţii îngrijorătoare.

În timpul unei petreceri în pijamale care s-a desfăşurat în casa directoarei, fetiţa ar fi spus că sora ei a murit. A folosit afirmaţii clare şi convinse precum „Oakley nu mai există” şi „nu există nicio Oakley”.

O fetiță de cinci ani dispărută ar putea fi „mâncată de lupi”, potrivit surorii ei. Afirmația îngrozitoare a fost făcută de sora lui Oakley Carlson, după ce aceasta a fost dată dispărută pe 6 decembrie în statul Washington din SUA. Dar se raportează că ultima dată când a fost văzută a fost cu un an în urmă.

Sora fetiței dispărute: ”Fusese mâncată de lupi”

Sora în vârstă de șase ani i-a spus fiicei directoarei școlii că „Oakley nu mai este”. Ea a adăugat: „Ieșise în pădure și fusese mâncată de lupi”. Sora a mai susținut că mama ei, Jordan Bowers, i-a spus „să nu vorbească despre Oakley”.

Iar fratele de nouă ani al fetei dispărute le-a spus autorităților că mama lor obișnuia să o „bătă pe Oakley cu o curea și să o bage în dulap, eventual sub casa scărilor”. El a adăugat că „şi-a văzut tatăl în timp ce o bătea pe Oakley cu o centură şi era îngrijorat că va muri de foame”.

Bunicii nu au mai văzut copila din luna decembrie 2020

Părinţii susţin însă că ultima dată când au văzut-o pe micuţa de 5 ani a fost pe 30 noiembrie. Cu toate acestea, anchetatorii nu au găsit dovezi potrivit cărora fata ar fi fost în viaţă, după ce familia a fost afectată de un incendiu care le-a cuprins casa pe 6 noiembrie. ea era în viață, după ce familia a fost strămutată de un incendiu la casa lor pe 6 noiembrie.

Bunicii copilului dispărut au informat poliția că nu au mai văzut-o pe nepoata lor din decembrie anul trecut. Ambii părinţi au fost acuzaţi de abandonarea copilului, dar se pot confrunta şi cu acuzaţia de omucidere sau crimă de gradul I, chiar dacă fetiţa nu va fi găsită, a declarat Johansson. Acest lucru ar depinde, însă, de decizia parchetului, a adăugat el. Cei doi se află în prezent încarceraţi la închisoarea din comitatul Grays Harbor cu o cauțiune de 150.000 de dolari (113.235 de lire sterline) și urmează să apară la tribunalul districtual pe 30 decembrie.

citește și...