O femeie riscă să își piardă brațul după ce a fost mușcată de un păianjen. “Am început să transpir și să am palpitații”

16.06.2022, 17:57

Sharon Brown, în vârstă de 43 de ani, se confruntă cu pierderea antebrațului după ce o mușcătură de păianjen i-a lăsat o afecțiune a pielii. “A fost o mușcătură de păianjen. Nu m-am gândit prea mult la asta la început, dar în cinci minute nu m-am simțit bine – am început să transpir și să am palpitații”

O mamă crede că un păianjen care s-a târât din fructele ei cumpărate de la magazin și a lăsat-o cu o rană uriașă pe braț, continuă să se agraveze.
Sharon Brown, în vârstă de 43 de ani, a fost mușcată în timp ce culegea cu fructe din grădina ei în 2016 și spune că s-a îmbolnăvit în câteva minute, când a apărut o mică gaură pe mâna ei dreaptă.

Bănuind că are o reacție alergică din cauza unei mușcături de păianjen, și-a vizitat medicul de familie care i-au prescris antibiotice, antihistaminice și steroizi, potrivit dailystar.co.uk.

Mușcătura a acoperit întregul antebraț a lui Sharon

Ea s-a întors la medic câteva zile mai târziu pentru un control pentru a-și schimba pansamentele și a fost îngrozită să descopere că durerea s-a amplificat în loc să se amelioreze.

De-a lungul timpului, mușcătura de mărimea unui „cap de ac” s-a amplificat și a acoperit întregul antebraț a lui Sharon.

Medicii nu au reușit să diagnosticheze afecțiunea

Femeia nu  a mai putut lucra în ultimii șase ani din cauza rănii deschise care nu se va vindeca și nu va răspunde la tratament.

Fotografii îngrozitoare arată că întregul braț al lui Sharon s-a deschis în mod repetat în mijlocul antebrațului ei . Medicii nu au reușit să diagnosticheze sau să trateze în mod eficient afecțiunea.

“Am început să transpira și să am palpitații”

Sharon, de la Stowmarket, Suffolk, a spus: „Eram în grădina din spate și am simțit că am fost mușcată – am fost la supermarket să cumpăr o mulțime de fructe.

Am cumpărat fructe de la diferite supermarketuri, așa că nu pot spune cu certitudine din ce pungă a ieșit. Ei cred că ar fi fost o mușcătură de păianjen – ar fi putut fi un păianjen exotic, deoarece multe fructe sunt expediate din străinătate.

A fost doar o mușcătură de păianjen. Nu m-am gândit prea mult la asta la început, dar în cinci minute nu m-am simțit bine – am început să transpir și să am palpitații.”

După șase săptămâni de tratament nereușit prin intermediul medicului ei de familie, mama a fost trimisă la Spitalul West Suffolk, unde a stat inițial ca pacient internat cu antibiotice intravenoas timp de o săptămână, la sfârșitul anului 2016.

Pe parcursul anului următor, a fost internată de nenumărate ori când rana a izbucnit și a suferit trei operații pentru a îndepărta țesutul mort și infectat, precum și două grefe de piele.

Când toate aceste încercări de a vindeca brațul lui Sharon au eșuat, ea a fost transferată la Spitalul Ipswich la începutul anului 2017 și a urmat un tratament suplimentar acolo, care din nou a eșuat.

citește și...