O femeie din India, văduvă, a trăit 36 de ani deghizată în bărbat, pentru a nu fi hărțuită sexual. “Am lucrat pe şantier”

26.05.2022, 16:40

O femeie din India și-a ascuns sexul timp de mai bine de 36 de ani pentru a asigura o „viață mai sigură” fiicei sale în creștere. “Am decis să nu mă mai căsătoresc şi să-mi cresc singură fiica, deşi eram conştientă că va fi dificil. Am lucrat pe şantier, în hoteluri, la ceainării. (…) Doar rudele apropiate ştiu că sunt femeie”.

O femeie din India a trăit timp de aproape 36 de ani deghizată în bărbat, ascunzându-şi identitatea reală, de teamă abuzurilor sexuale la care ar fi putut fi supuse.  Femeia, cunoscută sub numele de S.Petchiammal, a rămas văduvă la 15 zile după nuntă. La vârsta de 20 de ani, era îngrijorată deoarece era însărcinată cu o fiică și, după ce s-a confruntat cu hărțuirea sexuală în orașul ei natal, a decis să se mute pentru a începe o viață nouă.

Noul ei început a inclus tăierea părului și a hainelor pentru a se deghiza în bărbat pentru a se asigura că fetița ei este în siguranță, potrivit mirror.co.uk.

Femeia nu are de gând să se întoarcă la vechea ei viață

Ea a declarat pentru The New Indian Express:  “Mi-am pierdut soţul, pe Siva, la doar 15 zile după căsătorie. Aveam 20 de ani, iar în acelaşi an s-a născut Shanmugasundari”, a povestit ea pentru The New Indian Express. “Am decis să nu mă mai căsătoresc şi să-mi cresc singură fiica, deşi eram conştientă că va fi dificil. Am lucrat pe şantier, în hoteluri, la ceainării. (…) Doar rudele apropiate ştiu că sunt femeie”, a adăugat indianca.

Pentru a duce la bun sfârşit trucul, documentele – cartea de identitate cu care a participat la votul electoral – atesta faptul că e de sex masculin.

Deși Shanmugasundari este acum căsătorită, mama ei nu are de gând să se întoarcă la vechea ei viață și spune că „va rămâne Muthu până când voi muri”.

Dar acum nu poate lucra, cere ajutor financiar de la guvernul indian.

Ea a spus: „Nu dețin o casă și nu am economii. Nu pot solicita nici certificatul de văduvă”.

National Crime Records din India arată că au existat 17.003 cazuri de hărțuire sexuală pe subcontinent în 2020.

citește și...