„Numele meu este Kovid și nu sunt un virus”. Cum arată indianul care a devenit viral

12.01.2022, 19:08

„Numele meu este Kovid și nu sunt un virus”. Această biografie plină de spirit pe Twitter este a unui antreprenor indian de 31 de ani, Kovid Kapoor, care a devenit o senzație pe internet doar datorită numelui său. Cum arată indianul care a devenit viral

Coronavirusul a afectat milioane de oameni în mii de moduri în întreaga lume, dar a schimbat viața unui indian, pe nume Kovid Kapoor, într-un mod amuzant. Înainte de 2020, „Kovid” era doar un alt nume, dar pandemia de coronavirus, desigur, a schimbat totul.

Un bărbat pe nume Kovid Kapoor a devenit recent viral pe Twitter din motive evidente. Numele său a apărut pentru prima dată după ce și-a împărtășit experiența de călătorie în străinătate după pandemie pe Twitter și a scris: „Am plecat în afara Indiei pentru prima dată de la COVID și i-a amuzat pe mulți oameni de numele meu. Călătoriile viitoare în străinătate vor fi distractive!”

Numele meu i-a amuzat pe mulți

Firul său de Twitter a devenit viral în care a oferit detalii despre experiența sa de călătorie în străinătate: „Am plecat în afara Indiei pentru prima dată după COVID și i-a amuzat pe mulți de numele meu”.

El a adăugat în continuare: „Viitoarele călătorii în străinătate vor fi distractive!”

„Până și Google mă corectează atunci când îmi tastez numele”

Comentariul său a stârnit o avalanșă de glume, „meme”, mesaje și chiar solicitări de interviuri, aducând zâmbete într-un subiect supărător, pe măsură ce numărul infecțiilor cu varianta Omicron crește în India.

Kovid, care înseamnă, în hindi și sanscrită, un savant sau un individ educat, este un prenume care nu este utilizat pe scară largă în India. Mama lui, a explicat el, i-a ales prenumele cu mult înainte de a se naște.

„Este un nume memorabil cu o semnificație frumoasă”, a spus el. “El face o impresie când mă prezint. Nu l-aș schimba pentru nimic în lume.”

Postările sale de pe rețelele sociale strâng aprecieri de ordinul zecilor de mii și chiar sunt distribuite de mii de urmăritori.

citește și...