O femeie din Brazilia s-a căsătorit cu o păpușă. Tânăra a dat naștere unui ”copil”

22.06.2022, 13:03

După cum se spune, dragostea nu cunoaște limite – și acest lucru se aplică cu siguranță unei femei care s-a îndrăgostit de o păpușă de cârpă. În momentul în care Meirivone Rocha Moraes a pus ochii pe Marcelo, ea a știut că el era alesul inimii. Dar aceasta nu este o poveste de dragoste tradițională în care cuplurile fură privirea celorlalți.

Meirivone Rocha Moraes și-a găsit sufletul pereche în păpușa în mărime naturală pe care o numește soțul ei – iar perechea chiar a avut un „copil”.

Femeia de 37 de ani din Brazilia a spus că mama ei i-a făcut păpușa de cârpă numită „Marcelo”, după ce s-a plâns că este singură și nu are cu cine să danseze, potrivit The Sun.

„Când mama l-a făcut pe Marcelo și mi l-a prezentat prima dată, m-am îndrăgostit de el. A fost dragoste la prima vedere.
S-a întâmplat pentru că nu aveam un partener de dans. Mergeam la aceste dansuri, dar nu îmi găseam întotdeauna un partener. Apoi a intrat în viața mea și totul a avut sens.

Femeia a rămas însărcinată cu păpușa

Nu și-a dat seama că va fi dragoste la prima vedere, iar după câteva luni de întâlnire cu Meirivone a rămas „însărcinată”.

„Marcelo m-a lăsat însărcinată”, a spus ea. „Nu a avut grijă și nu a folosit prezervativ.”

Și pentru că nu voia să aibă un copil în afara căsătoriei, viitoarea mamă a decis că ar trebui să se căsătorească.

”Totul a fost real”

Descriind ziua „minunată și emoționantă” , Meirivone a spus că au avut 250 de invitați pentru a sărbători alături de ei.

Ulterior, fericitul cuplu s-a bucurat de o lună de miere de o săptămână în Rio de Janeiro înainte de a-și întâmpina primul copil. Pe 21 mai, Meirivone „a născut” acasă și a susținut că avea două asistente care au ajutat-o la naștere.

Deși s-a îngrășat în timpul „sarcinii”, femeia a continuat: „Văzând placenta și cordonul ombilical și sângele, totul a fost real. A venit pe lume în 35 de minute și este grozav”.

Proaspăta mămică spune că viața ei cu Marcelo nu este tocmai perfectă.

Ea a adăugat: „Are atât de multe calități grozave, dar singurul dezavantaj este că este leneș. Nu lucrează deloc”.

Mai mult, femeia urăște când oamenii îi critică configurația neobișnuită a familiei.

Aceasta a continuat: „Mă supără foarte mult când oamenii spun că este fals. Mă enervează atât de mult. Sunt o femeie cu caracter. Viața de căsătorie cu el este minunată. Nu se ceartă cu mine și mă înțelege. Marcelo este un soț mare și credincios. Este un astfel de bărbat și toate femeile îl invidiază.”

citește și...