O femeie care și-a făcut operație estetică pentru a-și spori încrederea în sine cheltuiește acum 7.000 de lire sterline pentru a scăpa de ele

09.09.2022, 13:26

Crescând, Jodie se simțea ca o “rățușcă urâtă” și a crezut că operația îi va spori încrederea în sine, dar implanturile au lăsat-o cu probleme de sănătate și nu a putut să-și țină copilul în brațe sau să facă sex. Oamenii discutau sau flirtau mereu cu mine înainte de operație, dar au ajuns la un nivel destul de odios.

O femeie avertizează pe toată lumea împotriva implanturilor mamare, după ce și-a dat seama că va trebui să scoată mii de dolari pentru a le fi îndepărtate.

Jodie DiFranco, din Cleveland, Ohio, a plătit 6.000 de dolari (aproximativ 5.155 de lire sterline) pentru a-și mări decolteul de la o cupă B, potrivit dailystar.co.uk.

Femeia care și-a făcut operație estetică pentru a-și spori încrederea în sine cheltuiește acum 7.000 de lire sterline

Acum trebuie să i se îndepărteze implanturile, dar asigurarea refuză să plătească pentru această procedură, ceea ce înseamnă că trebuie să mai scoată încă 8.000 de dolari (aproximativ 6.872 de lire sterline).

Tânăra în vârstă de 29 de ani a apelat în repetate rânduri la rețelele de socializare pentru a avertiza alte femei împotriva operațiilor la sâni, deoarece greșeala ei a costat-o 13.000 de dolari (11.168 de lire sterline) și ar putea cauza probleme grave de sănătate.

“Am început să primesc mult mai multă atenție din partea bărbaților”

Scriind pentru Newsweek, Jodie a povestit cum s-a simțit presată să își facă o operație la sâni pentru că se simțea ca o “rățușcă urâtă”.

Ea a spus: “Mereu m-am gândit: “Cum se face că nu am sânii mari ca mama mea”. Mai târziu am aflat că ea și-a făcut implanturi, așa că, din punct de vedere genetic, nu au fost niciodată în planuri pentru mine.”

Jodie a povestit că faptul că nu seamănă deloc cu modelele cu forme din reviste i-a afectat încrederea în sine.

Jodie a spus: “Imediat după implanturi, am început să primesc mult mai multă atenție din partea bărbaților. Oamenii discutau sau flirtau mereu cu mine înainte de operație, dar au ajuns la un nivel destul de odios.

Dacă intram într-un bar purtând o bluză decoltată, aveam impresia că întreaga încăpere se oprește și se întoarce să se holbeze la mine. Era foarte ciudat. Femeile mă opreau în baie și îmi spuneau: “Doamne, ai cei mai frumoși sâni pe care i-am văzut vreodată!””.”

Când a rămas însărcinată cu primul ei copil, doi ani mai târziu, a început să aibă probleme cu implanturile sale.

A dezvoltat o serie de probleme de sănătate, iar sânii ei erau atât de dureroși încât nu puteam să îi țin copilul în brațe sau să fac sex cu soțul ei. În ciuda recomandării medicului de a îndepărta implanturile, asigurarea ei a refuzat să acopere costurile, așa că a trebuit să finanțeze singură operația.

La sfârșitul lunii mai a acestui an, implanturile mele au fost în sfârșit îndepărtate. Jodie a spus că operația a fost cu siguranță mai rea decât prima dată, este o procedură mult mai serioasă.

“În ciuda durerii în care mă aflam, imediat după operație am avut mult mai multă energie”, a adăugat ea.

“M-am simțit uimitor, ca și cum o greutate a fost ridicată. Puteam să respir mai bine, iar apetitul sexual mi-a revenit. M-am simțit din nou eu însămi”.

citește și...