O femeie a plătit 25,54 lire sterline pentru o vacanță de șapte nopți în Spania, la un hotel de 4*

12.07.2022, 18:32

O femeie a dezvăluit cum a obținut o vacanță de stele în Spania pentru doar 25,54 lire sterline. “M-am înscris în concurs pe un capriciu, deoarece îmi doream o altă excursie cu Jet2holidays, și nu-mi vine să cred că am câștigat”.

Laura Greatorex, din West Yorkshire, a plătit această sumă de chilipir pentru o vacanță de șapte nopți în Costa del Sol cu Jet2.

Vacanța ieftină face parte din programul “Bid for a Break” al Jet2 – cea mai mică sumă unică de 25,54 lire sterline, ea a fost persoana norocoasă care a obținut vacanța.

Ce include oferta

Nu numai că include o săptămână la Estival Torrequebrada pentru patru persoane, dar are incluse și zborurile dus-întors din Marea Britanie.

Laura a spus: “M-am înscris în concurs pe un capriciu, deoarece îmi doream o altă excursie cu Jet2holidays, și nu-mi vine să cred că am câștigat”.

Doritorii pot să plaseze o ofertă prin intermediul unei aplicații

Pentru a participa, clienții trebuie să se decidă asupra prețului pe care doresc să îl plătească și să plaseze o ofertă prin intermediul aplicației Jet2.

Dacă sunt singurii utilizatori care licitează pentru suma respectivă și dacă suma respectivă este cea mai mică, vor cumpăra vacanța la prețul respectiv.

Unii oameni au câștigat o vacanță cu doar 2p.

Ofertele se deschid în fiecare luni, la ora 9:00, cu diferite locații pentru care se poate licita până joi la prânz, iar câștigătorii sunt anunțați în acea zi.

Destinațiile includ locuri de vacanță populare din Europa, cum ar fi insulele spaniole, Grecia, Cipru, Bulgaria și Turcia.

Chiar dacă nu aveți succes, candidații primesc un cod de reducere de 60 de lire sterline pe care îl puteți folosi prin intermediul site-ului.

Laura nu este prima câștigătoare – o mamă a plătit doar 1,40 lire sterline pentru o vacanță de 5* în Cipru, în timp ce Amy Lightowler, din Leeds, a obținut o vacanță de 26 de lire sterline în Spania.

Iar o altă mamă a câștigat o vacanță de cinci stele în Turcia pentru doar 70p prin intermediul programului.

 

 

 

 

citește și...