O celebră lunetistă ucraineană s-a căsătorit chiar pe linia frontului. “Ioana d’Arc” s-a fotografiat cu o armă în mână

17.10.2022, 16:02

Celebra lunetistă ucraineană, ofițerul Forțelor Armate ale Ucrainei Evgenia Emerald, cu indicativul “Ioana d’Arc”, s-a căsătorit cu militarul ei iubit. Cuplul s-a căsătorit chiar pe linia frontului, în regiunea Harkov. Ceremonia oficială a fost condusă de generalul. “Astăzi am devenit oficial soția unui soldat. S-a întâmplat pe linia frontului. Nu-mi puteam imagina o căsătorie mai perfectă!”

Emerald a publicat primele fotografii ale “nunții sale perfecte” pe Instagram.

Mirele lunetistei este militarul Evgheni Stipanyuk, care, de asemenea, servește în rândurile Forțelor Armate ale Ucrainei. Cuplul s-a logodit chiar pe linia frontului, pe 14 octombrie, de Ziua Apărătorilor, care a coincis cu ziua de naștere a mirelui, potrivit odessa-journal.com.

“Nu-mi puteam imagina o căsătorie mai perfectă!”

Mireasa a purtat o rochie albă, iar mirele a fost în uniformă militară. Pentru buchet, mireasa a avut spice de grâu.

“Astăzi am devenit oficial soția unui soldat. S-a întâmplat pe linia frontului. Nu-mi puteam imagina o căsătorie mai perfectă! Este o zi specială pentru că nu sunt multe zile de sărbătoare. Vreau să îi felicit pe toți apărătorii. Glorie eroilor! Îl felicit și pe iubitul meu, pentru că astăzi este ziua lui de naștere. Acum cu siguranță nu va uita niciodată data nunții sale”, a explicat femeia.

Evgenia Emerald era angajată în afaceri cu bijuterii

Eugene și Eugenia s-au cunoscut după ce a început o invazie la scară largă. În august, Emerald a anunțat că ea și iubitul ei s-au logodit.

Se știe că, înainte de începerea războiului, Evgenia Emerald era angajată în afaceri cu bijuterii. Odată cu începerea invaziei, ea s-a alăturat apărării, iar apoi regimentului de forțe speciale “Safari”.

Trebuie remarcat faptul că Evgenia Emerald a intrat în război în urmă cu 6,5 luni. Apărătorul a absolvit departamentul militar al universității, unde a studiat dreptul. Când Emerald a absolvit, a primit gradul de ofițer de rezervă sublocotenent.

Cu toate acestea, nu cu mult timp în urmă, Evgenia s-a întors la Kiev din zona de luptă – motivul pentru aceasta a fost sarcina ei: “Când am aflat că sunt însărcinată, am plâns foarte mult. Nu am spus nimănui în primele două luni de sarcină – nici soțului meu, nici comandanților mei. Am continuat să particip la operațiunile de luptă”, a declarat Emerald în reportajul pentru “Mic dejun cu 1+1”.

După cum a recunoscut Evgenia, ea își continuă acum serviciul și, după ce s-a întors în capitală, rămâne la datorie în regimentul “Kiev”.

citește și...