O câștigătoare a mai multor turnee de Grand Slam s-a retras din activitate din cauza unor acuzații legate de cocaină. Soțul sportivei a găsit-o în pat cu un alt bărbat

09.07.2022, 11:28

Fosta jucătoare profesionistă de tenis și câștigătoare a mai multor turnee de Grand Slam, Martina Hingis, a fost nevoită să se retragă la 27 de ani din cauza unor acuzații legate de cocaină – în timp ce fostul ei soț susținea că a găsit-o în pat cu un alt bărbat. “Are o concepție foarte personală despre moralitate. Întotdeauna a fost așa; cred că a fost mereu infidelă cu iubiții ei”.

Fosta jucătoare profesionistă de tenis Martina Hingis a fost nevoită să se retragă la 27 de ani din cauza unor acuzații de cocaină.

Elvețianca, în vârstă de 41 de ani, a câștigat 25 de turnee de Grand Slam – inclusiv Wimbledon – în timpul carierei sale ilustre. Dar zilele frumoase s-au încheiat în 2007. La 27 de ani, Hingis a convocat o conferință de presă pentru a anunța că este anchetată pentru că a fost depistată pozitiv cu benzoilecgonină, care este un metabolit al cocainei, potrivit dailystar.co,uk.

Sportiva s-a retras la 27 de ani, pe fondul unor acuzații de cocaină

“Am fost depistată pozitiv, dar nu am luat niciodată droguri și mă simt 100% nevinovată”, a spus ea. “Sunt frustrată și furioasă. Găsesc această acuzație atât de oribilă, atât de monstruoasă, încât am decis să o înfrunt frontal vorbind cu presa”.

Ea a fost testată la Wimbledon, iar proba ei conținea o cantitate estimată de 42 de nanograme pe mililitru de benzoilecgonină. Raportul Federației Internaționale de Tenis a constatat că era o cantitate mică, iar ea a încercat să facă apel pe baza faptului că a fost vorba de o contaminare și nu de un consum ilegal.

Soțul ei a găsit-o în pat cu un alt bărbat

Cu toate acestea, apelul ei nu a avut câștig de cauză, iar în anul următor, un tribunal a suspendat-o pe Hingis din acest sport pentru doi ani. Ca urmare, ea s-a retras din tenisul profesionist.

Fosta vedetă sportivă a ajuns pe prima pagină a ziarelor după ce soțul ei a găsit-o în pat cu un alt bărbat. Ecvestrul francez Thibault Hutin a susținut că aceasta obișnuia să îl însele și a găsit-o în pat cu un alt bărbat la doar un an după ce s-a căsătorit.

El a spus: “Martina are o concepție foarte personală despre moralitate. Întotdeauna a fost așa; cred că a fost mereu infidelă cu iubiții ei”.

Despre perioada în care a jucat, ea a declarat pentru ESPN: “Arma mea pe terenul de tenis este și a fost întotdeauna un singur lucru: jocul, ingeniozitatea pe teren. Iar pentru acest stil de tenis, există un singur amplificator de performanță: dragostea pentru joc”.

 

citește și...