O cameră de tortură sinistră, găsită îngropată în Ucraina. “Vecinii au auzit în mod constant țipete”

05.10.2022, 15:31

Autoritățile ucrainene au descoperit încă o cameră de tortură rusească într-un sat recent eliberat, oamenii lui Putin fiind acuzați că i-au îngropat de vii pe localnici și că le-au jefuit casele. “Vecinii au auzit în mod constant țipete de acolo. Anchetatorii au găsit o cameră de tortură teribilă în sat”.

Încă o cameră de tortură rusească a fost descoperită în Ucraina, în care oamenii lui Vladimir Putin sunt acuzați că au îngropat oameni de vii.

Printre descoperirile înfiorătoare făcute în satul Pisky-Radkivski, din Harkov, se numără un vibrator și o cutie plină de proteze dentare din aur, potrivit dailystar.co.uk.

O cameră de tortură sinistră, găsită îngropată în Ucraina

Serhii Bolvinov, anchetator-șef al poliției din Harkov, a împărtășit ieri (marți, 4 octombrie) pe Twitter imagini cu ceea ce au găsit.

El a scris: “Vecinii au auzit în mod constant țipete de acolo. Anchetatorii au găsit o cameră de tortură teribilă în sat.

“Mini Auschwitz”

Poliția cunoaște foarte bine tortura de a fi îngropat de viu și folosirea unei măști de gaz cu o cârpă înăbușită. În camera de tortură au fost găsite, de asemenea, un dildo și o cutie cu proteze dentare rupte.”

Ministerul ucrainean al Apărării a descris-o ca fiind “un mini Auschwitz” și a întrebat: “Câte vor mai fi găsite în Ucraina ocupată?”.

Potrivit Poliției Naționale a Ucrainei, atunci când invadatorii ruși s-au stabilit în Pisky-Radkivski “i-au alungat pe localnici din casele lor și s-au stabilit ei înșiși acolo”.

Poliția a scris pe Telegram că localnicii au fost “ținuți în condiții inumane… intimidați, bătuți și abuzați”. De asemenea, ei au acuzat forțele rusești că au jefuit casele din Pisky-Radkivski.

Deși detaliile macabre despre ceea ce s-a întâmplat în situl recent descoperit nu au ieșit încă la iveală, o victimă a unei alte camere de tortură rusești din satul Kozacha Lopan, Harkov, a vorbit despre chinul chinuitor.

Vitaly Oliia, în vârstă de 40 de ani, a declarat pentru The Kyiv Independent că a fost bătut și dus la camera de tortură improvizată în gara din sat.

“În timp ce eram legat, mi-au dat jos pantalonii și lenjeria de corp”, a spus el.

Un fir a fost apoi înfășurat în jurul coapsei drepte și a fost electrocutat timp de aproximativ o oră.

“A fost de nedescris”, a spus el, “fiecare centimetru din mine era în agonie”.

După aproximativ 30 de minute, Vitaly a spus că pielea sa a început să emane fum.

“Când au terminat, pielea de pe piciorul meu, pe unde trecea sârma, era ca o friptură de porc”, a spus el.

citește și...