O britanică s-a ales cu o frunte “ca de plastic” după ce a stat la plajă în Bulgaria timp de 30 de minute

20.08.2022, 13:04
O britanică s-a ales cu o frunte ca de plastic după ce a stat la plajă în Bulgaria timp de 30 de minute

O cosmeticiană britanică s-a ales cu o frunte “ca de plastic” după ce a stat la plajă în Bulgaria timp de 30 de minute,  fără cremă de protecție solară. Femeia a decis să nu solicite asistență medicală, deoarece a presupus că nu se va agrava. “La început chiar nu am simțit nimic”, a spus ea. “Mă simțeam doar un pic inflamată când puneam presiune pe ea”.

O britanică care a adormit la plajă în Bulgaria timp de 30 de minute în vacanță și-a învățat lecția după ce s-a trezit cu fruntea “ca de plastic” și decojită complet.

Sirin Murad, în vârstă de 25 de ani, se bucura de o vacanță la mare în Sunny Beach, Bulgaria, împreună cu familia, când a adormit afară, la 21 de grade Celsius, fără cremă de protecție solară, potrivit dailystar.co.uk.

O britanică s-a ales cu o frunte “ca de plastic” după ce a stat la plajă în Bulgaria timp de 30 de minute

Esteticiana londoneză s-a trezit 30 de minute mai târziu lângă piscină cu fața inflamată și roșie, relatează WalesOnline.

Ea nu a dat importanță și a continuat să se bucure de ziua petrecută la piscină.

Femeia nu a solicitat asistență medicală

Dar când s-a trezit a doua zi a fost îngrozită să descopere că fața ei roșie devenise extrem de inflamată.
Pielea lui Sirin era atât de afectată încât, atunci când își încrusta sprâncenele, capul i se încrețea ca de plastic – dar a decis să nu solicite asistență medicală, deoarece a presupus că nu se va agrava.

A doua zi, lucrurile au luat o întorsătură și mai rea, când întreaga ei față a început să se descuameze, lăsând pete de piele bronzată lângă altele roșii și crude.
“La început chiar nu am simțit nimic”, a spus ea. “Mă simțeam doar un pic inflamată când puneam presiune pe ea.

M-a durut foarte tare a doua zi, dar de fapt m-am simțit ușurată când a început să se exfolieze – nu m-a durut și m-am simțit mult mai bine. În mod ciudat, pielea mea este grozavă acum! Se simte chiar mai bine decât înainte, aproape ca și cum s-ar fi reînnoit.”

Incidentul, care a avut loc în urmă cu șapte săptămâni, din fericire, Sirin nu a suferit nicio leziune de durată, în afară de câteva pete de decolorare ușoară pe obraji.

Expertul în frumusețe atrage acum atenția asupra importanței cremei de protecție solară în urma acestei experiențe.
Ea a spus: “Indiferent cât de mult crezi că vei fi bine sau că pielea ta nu se va arde, aplică întotdeauna crema de protecție solară! Cu siguranță merită! În cazul meu, am uitat, dar, de obicei, o fac, dar mi-a scăpat din vedere.”

 

 

citește și...