O asistentă medicală a murit subit după ce s-a vaccinat anti-COVID! Ce s-a întâmplat cu ea

06.01.2021, 13:28
O asistentă medicală a murit subit după ce s-a vaccinat anti-COVID! Ce s-a întâmplat cu ea
O asistentă medicală a murit subit după ce s-a vaccinat anti-COVID! Ce s-a întâmplat cu ea

O asistentă medicală din Portugalia, în vârstă de 41 de ani, a murit subit la două zile după ce i-a fost administrat vaccinul anti-COVID Pfizer, scrie DailyMail.

Sonia Acevedo a decedat în noaptea de Anul Nou, la 48 de ore de la vaccinul anti-coronavirus. Familia acesteia a dezvăluit că a cerut să i se facă autopsia pentru a afla ce s-a întâmplat cu ea.

Femeia era mama a doi copii și lucra la un spital de pediatrie Porto. Imediat după vaccinare, aceasta nu a suferit efecte secundare adverse. Povestea tristă a asistentei medicale a fost relatată de jurnaliștii de la DailyMail.

Se vaccinase anti-COVID

Tatăl acesteia a mărturisit că Sonia Acevedo nu avea probleme de sănătate.

”Era în regulă. Nu avusese probleme de sănătate. Avea vaccinul Covid-19, dar nu avea simptome. Nu știu ce s-a întâmplat. Vreau doar răspunsuri. Vreau să știu ce a dus la moartea fiicei mele”, a declarat tatăl ei, Abilio Acevedo.

Șefii Soniei au confirmat că a fost vaccinată împotriva COVID-19 pe 30 decembrie.

‘În ceea ce privește moartea subită a unui asistent de la IPO-ul din Porto la 1 ianuarie 2021, Consiliul de administrație confirmă evenimentul și exprimă regret sincer familiei și prietenilor în certitudinea că această pierdere se simte și aici. Explicația cauzei morții va urma procedurile obișnuite în aceste circumstanțe’, a informat Institutul Portughez de Oncologie.

Sonia Acevedo anunțase pe Facebook că s-a vaccinat. Femeia a fost găsită moartă în jurul orei 11 dimineața, vineri dimineață, după ce a mâncat împreună cu familia în ajunul Anului Nou.

”Fiica mea a plecat de acasă și nu am mai văzut-o în viață”, a mai precizat tatăl asistentei.

citește și...