O altă fostă vedetă de la Antena 1 a vorbit despre bătăile primite de Vulpița de la soțul său

19.06.2020, 15:40
O altă fostă vedetă de la Antena 1 a vorbit despre bătăile primite de Vulpița de la soțul său
O altă fostă vedetă de la Antena 1 a vorbit despre bătăile primite de la Vulpița de soțul său

Zilele trecute, Emily Burghelea a provocat un adevărat scandal la Antena 1, după ce a dezvăluit că Vulpița ar fi agresată de soțul ei, Viorel, iar echipa emisiunii ‘Acces Direct’ ar mușamaliza totul pentru raiting. Emily Burghelea a demisionat de la ‘Acces Direct’.

Emily Burghelea a pus la dispoziție toate dovezile că spune adevărul, timp în care producția și prezentoarea emisiunii, Mirela Vaida, susțin că povestea reală este alta.

Emily Burghelea a iscat un adevărat scandal la Antena 1

Dezvăluirile fostei asistente tv au încins spiritele în trustul Intact, iar colegii lui Emily Burghelea au pus-o la zid pe aceasta. Pe de altă parte, foste vedete din Antena 1 i-au luat apărarea blondinei. Răzvan Botezatu, fost prezentator la Antena Stars, a vorbit deschis despre acest subiect controversat.

Tânărul a precizat că Poliția ar trebuie să se autosesizeze în cazul Vulpiței, iar Viorel să fie tras la răspundere, dacă se adeveresc toate mărturisirile șocante ale lui Emily.

Răzvan Botezatu îi ia apărarea lui Emily

‘Spune NU violenței. Poliția trebuie să se autosesizeze și să demareze o anchetă. Vă spun sincer că sunt șocat în aceste momente. Am lucrat în televiziune și am văzut multe la viața mea, însă de această dată sunt șocat. Ceea ce văd în presă, ceea ce văd la televizor sau pe Youtube mă șochează. Vorbim de un abuz fizic.

Un abuz FIZIC și se pare că este acoperit de niște oameni. Nu știm dacă este adevărat sau nu, însă, când toți se războiesc în declarații și care de care vrea să aibă imaginea mai curată, să nu uităm de ea, de Veronica. Dacă această fată a fost supusă unui abuz fizic de atâta timp și nimeni nu a făcut nimic, atunci situația este foarte gravă! Și dacă se dovedește acest lucru, atunci Viorel trebuie să plătească’, a spus Răzvan Botezatu.

După ce Emily Burghelea a plecat de la Antena, Vulpița a avut o reacție halucinantă la adresa blondinei. Soția lui Viorel, Veronica, s-a filmat în timp ce cânta Eroina, piesa lui Carlas’s Dream. Tânăra a înlocuit versurile piesei originale cu un mesaj jignitor pentru Emily.

Ce au făcut Viorel și Vulpița acasă la Emily Burghelea

Hop, hop, eroina meaaaa, mi-ai rănit sentimentele și acum am ajuns eu asistentă’, a spus Veronica.

Soțul Vulpiței, Viorel, a povestit ce s-a întâmplat de fapt acasă la Emily Burghelea, în noaptea în care el și Veronica au fost invitați.

‘Sâmbătă, când am ajuns acasă, Veronica stătea pe telefon și se juca. Era ora 22:00 și eu eram întins în pat. Vine Veronica și-mi spune: ‘Măi Viorele, uite cine m-a sunat, Emily’. ‘Păi și ce vrei?’, i-am zis eu. ‘Păi să mă duc la ea la o petrecere’ și i-am zis ‘Nu, vreau să particip și eu să văd ce se întâmplă acolo. Nu i-am dat adresa și a zis că vine în față la benzinărie. Nu știu cu cine a venit… Înalt.

Un băiat înalt. Am făcut un dans popular și ce spune Emily: ‘Hai să facem baie în jacuzzi’. Eu nu m-am băgat, dar Veronica s-a dus și s-a băgat în jacuzzi. Au schimbat-o în costum de baie. Eu nu am intrat. Una dintre fete m-a udat cu apă. Eu m-am retras și mi-am văzut de treaba mea. În timpul ăsta, i-a mai pus un pahar de băutură Veronicăi și se amețise. Doamna Mirela, mi-e și oarecum să spun. A pus-o pe Veronica să danseze.. nu pot să spun.. într-o ipostază intimă și cineva o filma. Iubitul ei filma’, a spus Viorel Stegaru.

citește și...