Emily Burghelea, probleme după ce a plecat de la Antena 1! Ce îi pregătesc foștii șefi de la Antena 1

18.06.2020, 16:19
Emily Burghelea, probleme după ce a plecat de la Antena 1! Ce îi pregătesc foștii șefi de la Antena 1
Emily Burghelea, probleme după ce a plecat de la Antena 1! Ce îi pregătesc foștii șefi de la Antena 1

Fosta asistentă de la ‘Acces Direct’ are de tras după ce a iscat un scandal imens în platoul emisiunii, zilele trecute. Emily Burghelea și-a dat demisia în direct, sătulă să mai ascundă violențele la care este supusă Vulpița, din partea soțului său, Viorel. Dezvăluirile șocante nu vor rămâne, însă, fără consecințe.

Spiritele s-au încins între Emily Burghelea și foștii ei șefi de la Antena 1! Blondina a provocat un scandal uriaș, care a prejudiciat imaginea postului de televiziune.

Ce probleme are acum Emily Burghelea

Conform Wowbiz, fosta asistentă tv avea un contract pe care l-a încălcat, iar acest lucru ar putea să îi aducă probleme serioase pe viitor. Emily Burghelea ar putea să fie dată în judecată de șefii de la Antena 1 din cauza informațiilor pe care le-a dezvăluit.

Mai mult de atât, după plecarea din emisiune, tânăra a continuat seria dezvăluirilor pe vlog, acolo unde a povestit cu lux de amănunte, ce se petrece între Vulpița și Viorel.

Acuzațiile aduse staff-ului de la ‘Acces Direct’ au aprins scânteia. Șefii de la Antena 1 vor să o dea în judecată pe aceasta și să îi ceară daune 50.000 și 300.000 de euro, potrivit surse de mai sus.

Emily Burghelea a fost amenințată

După ce și-a dat demisia, Emily Burghelea a spus că a început să primească telefoane de amenințare de numere necunoscute.

‘Eu am primit telefoane de la un număr ascuns, am răspuns și cineva mi-a spus că voi fi îngropată de vie… Am știut de la început cu cine mă pun, că sunt experți în manipulare, dar manipularea de astăzi a fost una ieftină’, a declarat pe Emily pe Instagram.

Deși era conștientă că a provocat un scandal imens la Antenă, Emily a avut curajul să spună lucrurilor pe nume.

‘Astăzi s-a depășit limita. Am fost pusă să ascund lucruri care sunt mult sub demnitatea unei femei, nu contează că e Vulpița, că e X-uleasca, că sunt eu, că e orice altă femeie. ESTE MULT SUB DEMNITATEA ORICĂREI FEMEI, iar eu nu am putut să rămân nepăsătoare.Eu chiar vreau ca voi să înțelegeți că nu am făcut asta ca să pătez imaginea oamenilor care lucrează acolo, cu care m-am și înțeles foarte bine. Am avut o relație super sudată până astăzi când m-au pus să face ceva ce nu am vrut să fac’, a mai spus Emily Burghelea.

citește și...