Nuţi, bona lui Bebeto, s-a reîntors în casa Anamariei Prodan. Femeia a renunțat la Emirate, după divorţul impresarei de Reghecampf

24.11.2022, 08:28
Nuţi, bona lui Bebeto, s-a reîntors în casa Anamariei Prodan. Femeia a renunțat la Emirate, după divorţul impresarei de Reghecampf
Nuţi, bona lui Bebeto, s-a reîntors în casa Anamariei Prodan. Femeia a renunțat la Emirate, după divorţul impresarei de Reghecampf

Vă mai amintiți de Nuți, femeia care a lucrat ani buni în casa Anamariei Prodan? Pe numele ei real, Elena Fulgeanu, a fost bona lui Bebeto, fiul celebrei impresare, timp de 10 ani. Ea apărea la toate evenimentele importante ale familiei și chiar se mutase cu aceștia în Dubai. La un moment dat, Nuți a renunțat să mai lucreze pentru Anamaria Prodan și s-a stabilit cu soțul ei în Emiratele Arabe Unite. 

Cine își mai aduce aminte de Nuți, bona fiului Anamariei Prodan? În urmă cu câțiva ani, ea a decis să se mute în Dubai, împreună cu partenerul ei, renunțând astfel să mai lucreze pentru impresară.

Deși nu se mai afla în casa vedetei, Nuți a păstrat o relație bună cu aceasta. De curând, însă, aceasta a luat decizia de a se întoarce la familia care a făcut-o celebră. Mai exact, Nuți lucrează din nou în casa Anamariei Prodan, după ce aceasta s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf.

Nuţi lucrează din nou pentru Anamaria Prodan

„Nuți s-a întors la Bebeto, ca bonă. A luat-o Ana din nou în casă. O ajută cu treburile, cu activitățile lui Bebeto. Dacă ea e pleacă cu treabă, trebuie să stea cineva cu Bebeto. Înainte era mama lui Laurențiu acolo, dar a fost nevoită să plece din casă, după tot scandalul dintre ei.

Acum, Ana e singură acolo și are nevoie de ajutor. Nuți a încasat în Emirate 2.500 de euro salariu, iar soțul ei a încasat cam 1.500. Amândoi erau angajati ai familiei, nu plăteau chirie și nici mâncare. Au strâns suta de mii de euro în câțiva ani petrecuti acolo”, au declarat surse din anturajul Prodancei, pentru Click!

Impresara avea numai cuvinte de laudă la adresa ei

În urmă cu ceva timp, impresara mărturisea că Nuți era un membru important al familiei sale și regreta enorm când aceasta a decis să plece peste hotare.

„A fost şi va rămâne un membru important al familiei noastre. O să ne fie greu să ne obişnuim fără ea. Şi cel mic îi duce lipsa. El ştia că atunci când plânge, Elena îl ia în braţe! Elena este o femeie care ne-a împărtăşit tuturor multă dragoste, cei mici o iubesc foarte mult. Dar, are şi ea 33 de ani şi se pregăteşte de nuntă, fiind foarte îndrăgostită de bărbatul care i-a cerut mâna. Dacă a plecat Elena, nu mai caut românce, căci nu mai găsesc un suflet aşa de mare ca al ei. Vreau o filipineză, căci sunt femei de treabă şi iubesc mult copiii”, spunea Anamaria Prodan.

citește și...