Nuami Dinescu, revoltată după incendiul de la Institutul Matei Balș. ”Ce să facă oamenii cu condoleanțele voastre, ce??”

30.01.2021, 10:37
Nuami Dinescu, revoltată după incendiul de la Institutul Matei Balș. ”Ce să facă oamenii cu condoleanțele voastre, ce??”
Nuami Dinescu, revoltată după incendiul de la Institutul Matei Balș. ”Ce să facă oamenii cu condoleanțele voastre, ce??”

Actrița Nuami Dinescu a recaționat vehement în mediul online după incendiul devastator de la Institutul ”Matei Balș”din București.

Un incendiu de proporții s-a produs vineri dimineață, 29 ianuarie 2021, în jurul orei 5:00, la Instituitul ”Matei Balș” din Capitală. Au ars patru saloane de la păarterul pavilionului V. Cinci pacienți au murit, iar peste 100 de persoane au fost evacuate. Tragedia a stârnit revoltă în rândul oamenilor. Actrița Nuami Dinescu  a scris pe contul său de socializare un mesaaj în care vorbește despre situația spitalelor din țara noastră, dar și despre reacția autorităților în fața tragediilor de acest fel.

”Recunosc, sunt furioasa și îndurerată! Simt cum ma rupe neputință și îmi vine sa ma duc sa ma ascund sub o piatra. De la Colectiv încoace, ni se tot dărâmă șandramaua cate un pic și noi stam tot sub un acoperiș de chirpici, sperând nebunește ca nu o sa se mai intimple ceva dezastruos. Si se intimpla. Pentru ca frâiele sunt în mâinile politicienilor pe care nu-i recomanda nimic, doar apartenenta la un partid, niște bani mulți făcuți, ei știu cum, bani care le netezesc drumul spre funcții. Despre responsabilitate, grija, constiinta, datorie, empatie, nici vorba. Personalul medical e calul de bătaie în care dă toată lumea cand, de fapt, in spatele lor e un adevărat aparat administrativ care, iată, face ce face și o da de gard. Cumplit!! Nu am pe nimeni acolo, din fericire, și sa ma iertați ca scriu asta, ma arde ca trebuie sa recunosc ca înnebunești numai la gandul ca unul de al tău a sfârșit carbonizat acolo unde trebuia să se vindece”, a reacționat Nuami Dinescu în mediul online.

Nuami Dinescu, revoltată după incendiul de la Institutul Matei Balș.  ”Știți ce simplu e drumul spre Piața Victoriei?”

Nuami Dinescu a continuat să-și exprime dezamăgirea față de autorități.

”Pai, mai statule roman, mai tovarăși din guvern, cam cat o sa mai stați asa, cu c… e pe scaunele pe care, unii abia v-ati așezat fără sa mișcați hardughia? Va preocupa sa va rezolvați obligațiile în loc sa faceți ce trebuie? “Oamenii noi din politica” , bai nene, voi sinteti acolo miniștri, primari etc pentru ca oamenii au avut încredere în voi ca sunteti altfel. Ca vreți sa mișcati lucrurile în direcția aia după care tinjim toți. Ăilalți, despre care spuneam împreună ca s îmbătrâniți în rele, nu ne mai oferă surprize, ii știm. Dar voi? Sa va ferească Dumnezeu sa-i puneți pe oamenii care v-au făcut mari sa se întoarcă împotriva voastră. Știți ce simplu e drumul spre Piața Victoriei? Știi cum și ce repede ne adunam?
Sunt furioasa și manioasa și simt ca mi crapa inima. Sa fii în spital, sa te duci la baie și sa te găseasca ai tai carbonizat? Și voi iesiti cu tonul ala trist în direct la tv?? Atat? Ce sa facă oamenii cu condoleantele voastre, ce??”, a mai scris actrița.

”… Vinovatii trebuie sa plătească. Vinovatii, nu acarul Paun. Vinovații care mint, care ascund realitatea, care raportează ca totul e în parametri, care fac renovări de doi lei… Sunt copleșită și eu nu am pierdut pe nimeni azi noapte. Cum o fi pentru cei care au pierdut pe cineva asa înfricoșător? Din ce sinteti făcuți , mai politicienilor? Din pământ arid, din metal, din ce??”, a încheiat Nuami Dinescu.

citește și...