Nuami Dinescu, despre stilul său de viață. ”Eu ca să fiu slabă trebuie să fiu zilnic la sală, cu regim, s-o ții într-o mie de calorii”

25.11.2022, 12:29
Nuami Dinescu, despre stilul său de viață. ”Eu ca să fiu slabă trebuie să fiu zilnic la sală, cu regim, s-o ții într-o mie de calorii”
Nuami Dinescu, despre stilul său de viață

Actrița Nuami Dinescu, în vârstă de 60 de ani, a făcut declarații despre stilul său de viață. Vedeta a mărturisit că este destul de dificil pentru ea să slăbească. ”Asta este structura mea. Eu ca să fiu slabă trebuie să fiu zilnic la sală, cu regim, s-o ții într-o mie de calorii”, a detaliat vedeta în cadrul unui interviu.

Nuami Dinescu este o apreciată actriță din țara noastră. Nuami Dinescu a fost multă vreme cunoscută drept ”Tanța lui Teo”, personaj pe care îl avea în emisiunea pe care Teo Trandafir a realizat-o timp de mulți ani la postul de televiziune Pro TV.

Vedeta a acordat un interviu pentru click.ro în care a făcut declarații despre stilul său de viață.

Nuami Dinescu, despre stilul său de viață. „Adică dacă mi-a fost poftă de un colț de pâine, am mâncat și se vede”

„Am avut o perioadă în care mi-am permis să mă duc la sală de trei ori pe zi, am avut niște oameni la care m-am dus și am făcut împachetări cu parafină, care sunt foarte bune, pentru organism, în general, un regim mai strâns și am slăbit niște kilograme pe care, recunosc, că în timpul pandemiei nu le-am pus pe toate la loc, dar am mai pus”, a declarat Nuami Dinescu pentru sursa citată anterior.

”Partea proastă a fost că după ce a murit mama mi s-a părut așa puțin că este totul irelevant, recunosc că nu am mai pus presiune pe mine. Adică dacă mi-a fost poftă de un colț de pâine,  am mâncat și se vede. Asta este structura mea. Eu ca să fiu slabă trebuie să fiu zilnic la sală, cu regim, s-o ții într-o mie de calorii. Când apuc mai fac sală, când nu, fac acasă kinetoterapie că oricum trebuie să fac, mi-am cumpărat saltea, totul e să am și timp”, a adăugat actrița.

 

 

citește și...