Nuami Dinescu, despre personajul Tanța din emisiunea pe care o realiza Teo Trandafir la Pro TV. ”Drama a fost că, din acest motiv, mulţi ani nu am putut lucra nimic”

14.03.2021, 15:45
Nuami Dinescu, despre personajul Tanța din emisiunea pe care o realiza Teo Trandafir la Pro TV. ”Drama a fost că, din acest motiv, mulţi ani nu am putut lucra nimic”
Nuami Dinescu, despre personajul Tanța din emisiunea pe care o realiza teo Trandafir la pro TV. ”Drama a fost că, din acest motiv, mulţi ani nu am putut lucra nimic”

Actrița Nuami Dinescu și-a amintit de perioada în care interpreta personajul Tanța în emisiunea pe care Teo Trandafir a realizat-o mulți ani la Pro TV.

Nuami Dinescu a fost multă vreme cunoscută drept ”Tanța lui Teo”, personaj pe care îl avea în emisiunea pe care Teo Trandafir a realizat-o timp de mulți ani la postul de televiziune Pro TV. Despre acest personaj și-a amintit Nuami Dinescu în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru libertateapentrufemei.ro.

”Toate sunt personajele mele, ăsta este singurul lor lucru comun. Tanţa, Viorica, Florica sunt personaje cărora, instinctiv, le-am dat câte ceva din mine. Mi-a luat mult să scap de „Tanţa“ pentru că, fiind zi de zi la televizor, personajul s-a fixat în memoria tuturor şi drama a fost că, din acest motiv, mulţi ani nu am putut lucra nimic, din cauza superficialităţii producătorilor de televiziune şi a regizorilor care pun un actor într-un singur tipar. N-a fost drept. Eu nu eram doar Tanţa, eram o actriţă care făcuse o partitură credibilă. Asta e meseria mea, să fac personaje, să fac divertisment”, a spus Nuami Dinescu.

Nuami Dinescu: ”Sunt cu depresia pe lângă mine”

Nuami Dinescu a vorbit și despre depresie. ”O, cred că m-am născut aşa, copil anxios, înclinat spre poezie, lirism, romantism şi cai verzi pe pereţi. Pe urmă, vine viaţa reală şi te culcă la pământ. Mai vin nişte încercări grele de tot, la 27 de ani, şi pe alea chiar nu le înţelegi şi se adună. Din 1990, când am avut un „blind date“ cu moartea, dar m-a salvat un medic iscusit, sunt cu depresia pe lângă mine. Am o formă mai uşoară, nu am luat niciodată medicamente. Meseria m-a salvat, mă ţine in echilibru, de asta şi lucrez cu oricine are nevoie să se descopere, să se înţeleagă şi să se iubească aşa cum e”, a mărturisit actrița.

Nuami Dinescu a afirmat că animalele de companie pe care le are o ajută să depășească stările mai puțin plăcute pe care le are.

”O, da! E recunoscut ştiinţific faptul că pisicile curăţă casa de energii negative şi câinii se aşează exact în locurile „curate“ din casă. Prezenţa lor e adesea cel mai bun medicament. Ei sunt prietenii mei care nu se supără, nu-mi reproşează nimic, mă scot la plimbare…”, a mai declarat vedeta.

citește și...