VIDEO / Nuami Dinescu: ”Am tras ca un câine turbat până am intrat la Teatru”. Unde a lucrat înainte de a deveni actriță

12.04.2021, 14:35
VIDEO / Nuami Dinescu: ”Am tras ca un câine turbat până am intrat la Teatru”. Unde a lucrat înainte de a deveni actriță
Nuami Dinescu: ”Am tras ca un câine turbat până am intrat la Teatru”. Unde a lucrat înainte de a deveni actriță

Nuami Dinescu a dezvăluit cu ce s-a ocupat înainte de a deveni actriță.

Nuami Dinescu este o cunoscută actriță din țara noastră. Vedeta a fost prezentă la emisiunea ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1, unde a dezvăluit cu ce s-a ocupat înainte de a deveni actriță.

„Indiferent tot ce am făcut eu în viața asta, ceva din mine m-a dus într-o altă zonă. Povestea asta cu teatrul și cu talentul nu știi de unde îți vine, e de la Dumnezeu. Eu am terminat un liceu de construcții și apoi am venit în București, unde am lucrat vreo patru ani într-un atelier de geamuri și schelă. Am simțit nevoia să fac altceva și m-am întâlnit cu un coleg, eu stăteam la un cămin de nefamiliști pe atunci. Mi-a spus că el cântă într-un cor, la ansamblul artistic al UTC. Mi-a zis că oamenii ăia au și trupă de teatru și i-am zis că vreau și eu să mă duc. A doua zi m-am dus și le-am zis că vreau să intru în trupă. Mi-au dat un text de Caragiale, la prima vedere. Am citit și au început toți să râdă, ei s-au prins că am ceva cu meseria asta. Repetam la spectacolul ăsta și între timp făceam și meditații și munceam și 12 ore pe șantier. Ăsta a fost începutul, am tras ca un câine turbat până am intrat la Facultatea de Teatru”, a declarat artista, citată de click.ro.


Ce a spus Nuami Dinescu despre participarea sa la ”Chefi la cuțite”

La show-ul culinar de la Antena 1, Nuami Dinescu a a pregătit tort de pate, cu care a reușit să-i impresioneze pe cei trei chefi.

Vedeta a mărturisit, pe contul său de socializare că a avut foarte mari emoții la emisiune.

”Că am emotii de fiecare data cand sint față în față cu camera de filmat, chiar dacă am doar o replica de spus, am mai zis. Și cand am citit asta in cartea semnata Michel Caine, “Arta de de a asculta”, mi-am dat seama ca e normal să ai emoții, e normal sa trăiești fiecare experienta cu tot sufletul, din toți porii. Asa știi ca nu ai ratat nimic din ce te-ar putea îmbogăți. Ce e sigur însă, e faptul ca am fost paralizata de emoție. Nu-mi aduc aminte chiar tot ce am zis, ce am făcut, ?dar a fost o experienta tare frumoasa, cu o energie atat bună pe care as repeta o oricând!… Multumesc oamenilor care s-au gandit la mine și mi-au lansat invitația de a găti ceva pentru Chefi. Oricand, cu toată dragostea, intru în bucatarie pentru oameni. Nu mi se pare nimic mai frumos decat sa faci de mancare tu, cu mâinile tale și sa-ti împărți mancarea cu oamenii”, a scris Nuami Dinescu în mediul online.

 

citește și...