”Nu vreau să mai aud de el”. Mihai Zmărăndescu îl desființează din nou pe tatăl său

24.03.2022, 14:32

Mihai Zmărăndescu îl desființează din nou pe tatăl său. Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, în vârstă de 21 de ani, își reneagă tatăl.  Fiul cel mare al sportivului  nu vrea să mai audă de fostul luptător și spune că va rupe orice legătură cu acesta până la sfârșitul vieții.

Mihai Zmărăndescu, fiul luptătorului din căsnicia cu Cristina, a lansat un nou atac la adresa luptătorului MMA. Fiul fostului sportiv nu mai vrea să audă niciodată de părintele său și spune că nu își mai vorbesc de mai bine de trei ani.

Seria atacurilor împotriva lui Cătălin Zmărăndescu continuă.  În urmă cu câteva  luni, Mihai îl desființa pe tatăl său, subliniind că  le face celor din jur zile negre.

”Nu mai vreau să aud în viața mea de el!”

“Nu mai vorbesc cu tatăl meu de trei ani. Nici sora mea nu mai vorbește cu el de cinci ani. Nu mai vreau să aud în viața mea de el!”, a spus băiatul în cadrul unei emisiuni TV.

Mihai spune că tatăl lui îl reneagă atât pe el, cât și pe sora lui, și spune că are doar doi copii, cei pe care Luiza, actuala sa parteneră. 

 Luptătorul MMA ar susține că are doar doi copii

”Atâta timp cât tu ai 50 de ani și te promovezi la tv cu doi copii și tu, de fapt, ai patru copii, chit că sunt din altă căsătorie, ce să mai eu vorbesc cu el!”, a mai spus fiul cel mare al sportivului.

Anul trecut, Mihai susține că acum toată țara a putut să-i vadă adevărata față a celui care îi este tată.

”Eu când v-am spus despre caracterul domnului Cătălin Zmărăndescu, nu m-a crezut nimeni. Acum, prin prisma emisiunii, unde domnul Cătălin Zmărăndescu s-a dus cu toată încrederea că o să fie cel mai bun om acolo. Și-a luat cu tesla în cap.

Acum nu-i mai știu caracterul doar oamenii pe care i-a ruinat. Îi știe caracterul toată țara. L-a înjurat pe TJ Miles, cum să îl înjuri pe TJ Miles? O faci pe Otilia să plângă. Emil Rengle spune niște chestii la care tu te ataci. Răspunzi cu brutalitate”, a spus fiul lui Cătălin Zmărăndescu despre părintele lui.

citește și...