“Nu-mi doresc un iubit, pentru că am doi sugar daddy care mă răsfață”. “Roșcata sexy” a fost răsfățată cu 50.000 de lire sterline de un bărbat de 48 de ani

12.11.2022, 20:30

Vedeta OnlyFans Nova Jewels a recunoscut că trăiește o viață de lux datorită celor doi tătici de zahăr – care o răsfață cu vacanțe și mese luxoase, printre alte cadouri. “Viața este scumpă. Trebuie să iei fiecare bănuț pe care îl poți obține. Între OnlyFans, camerele live și tăticii de zahăr am reușit să merg în cinci vacanțe anul acesta”.

Pe măsură ce pășim în sezonul rece, mulți burlaci caută un altul cu care să se cupleze, pregătiți pentru vremea rece și festivități. Dar nu și Nova Jewels.

Modelul OnlyFans a recunoscut că un iubit nu se află pe lista ei de dorințe pentru Moș Crăciun în acest an. De ce, vă întrebați? Ei bine, scoțianca este deja “răsfățată până la refuz” de cei sugar daddy, transmite dailystar.co.uk.

Răsfățată cu 50.000 de lire sterline

Anul acesta, autoproclamata “roșcată sexy” a fost răsfățată cu 50.000 de lire sterline de un bărbat de 48 de ani din Londra și de un bărbat de 43 de ani din Spania.

Într-un interviu în exclusivitate pentru Daily Star, Nova Jewels a explicat că o relație este exclusă pentru ea, deoarece se concentrează asupra carierei sale – și trăiește un stil de viață luxos datorită domnului mai în vârstă.

“L-am cunoscut pe unul dintre ei prin intermediul unei camere live”

Modelul fierbinte a dezvăluit: “Nu m-aș putea gândi la nimic mai rău decât să am un iubit în acest moment și îmi petrec fiecare zi făcând ce vreau, când vreau. Am toți banii mei și întreaga mea viață în fața mea și nu am nevoie de un bărbat care să mă rețină. Așa că tăticii de zahăr sunt perfecți pentru stilul meu de viață în acest moment. L-am cunoscut pe unul dintre ei prin intermediul unei camere live la începutul anului. Am discutat acolo timp de câteva săptămâni și banii pe care îi cheltuia pe live erau incredibili. După ce a dovedit că este o afacere adevărată și că își dorea cu adevărat un sugar baby, l-am lăsat să înceapă să mă plătească.”

Zborurile în locații exotice și mesele la restaurante precum The Shard au devenit parte din viața de zi cu zi a lui Nova. Și asta nu este ceva ce vrea să schimbe prea curând.

“(Am) excursii și vacanțe în locații frumoase, viață de cinci stele și primesc bani aruncați în stânga, în dreapta și în centru”, a împărtășit Nova.

“Să ai un tătic de zahăr este un vis absolut și este atât de distractiv, mai ales când sunt sexy ca naiba. Între ei doi, am avut probabil aproximativ 50.000 de lire sterline cheltuite pentru mine în acest an… bani, mese frumoase, cocktailuri, șampanie, vacanțe la cinci stele, cadouri. Sunt tratată ca o prințesă, sunt obsedați până peste cap de mine și, după ce m-au răsfățat pentru un weekend, mă lasă în pace în timp ce se întorc la viețile lor.

Este, de asemenea, cel mai bun sentiment atunci când stau întinsă și fac o baie sau sunt în sala de gimnastică și îmi văd de treaba mea, iar telefonul meu sună și iată că mi se trimit 500 de lire sterline la întâmplare ca să mă pot duce să mă răsfăț.”

Dar stilul ei de viață nu este finanțat doar de tăticii ei de zahăr. Nova muncește din greu la OnlyFans.

Ea a spus: “Viața este scumpă. Trebuie să iei fiecare bănuț pe care îl poți obține. Între OnlyFans, camerele live și tăticii de zahăr am reușit să merg în cinci vacanțe anul acesta și am pierdut numărul de weekend-uri în care am fost. Sunt doar aici, trăind cea mai bună viață a mea și iubind fiecare secundă din ea.”

Anterior, Nova a declarat pentru Daily Star că face în jur de 3.000 de lire sterline pe lună pentru a se dezbrăca – și chiar și doar pentru a-și asculta accentul scoțian.

citește și...