Noul animal de companie al Adelinei Pestrițu i-a speriat pe internauți. Ce surpriză i-a făcut soțul ei

11.03.2021, 13:15
Noul animal de companie al Adelinei Pestrițu i-a speriat pe internauți. Ce surpriză i-a făcut soțul ei
Noul animal de companie al Adelinei Pestrițu i-a speriat pe internauți. Ce surpriză i-a făcut soțul ei

După ce și-a pierdut cel mai bun prieten, pe cățelușa Nobby, Adelina Pestrițu are un nou animal de companie. Soțul ei, Virgil Șteblea, i-a făcut o surpriză imensă brunetei și i-a adus acasă o pisică din rasa Sphynx. Din nefericire, unii internauți s-au speriat de înfățișarea felinei.

Adelina Pestrițu a suferit enorm după ce cățelușa ei, Nobby, a murit în luna februarie a acestui an. Pentru a-i mai alina suferința, soțul ei, Virgil, i-a cumpărat o rasă de pisică mai rară, și anume Sphynxul.

Adelina Pestrițu are un nou animal de companie

Felina nu are blană deloc, lucru care îi face pe mulți să o respingă. Nu este și cazul Adelinei Pestrițu, care a primit-o cu mare bucurie pe micuțul RA.

„Dragii mei prieteni, astazi vreau sa va fac cunostinta cu noul nostru prieten. El este RA, un Sphynx de numai 4 luni, pe care l-am primit in dar de la Virgil. RA a venit in viata mea dupa o pierdere care mi-a lasat un gol imens in suflet. Pe Nobby nu are cum sa o inlocuiasca nimeni si nimic ?, o simt pretutindeni! Dar mergem inainte cu speranta ca dorul de ea sa ne fie alinat in timp, se spune ca el le vindeca pe toate. RA se simte deja foarte bine in familia noastra, iar de noi nu mai zic, suntem topiti.

Sphynx-ul este o specie rara si sensibila, dar deosebita si cu multe calitati. Sper sa-l primiti cu caldura aici, in familia noastra online, si asta nu doar pentru ca fizic, din lipsa blanitei, are nevoie de ea, ci mai ales pentru ca este un suflet care se hraneste si creste frumos doar cu iubire. Bine ai venit langa noi, RA! Daca vreti sa-i transmiteti urari de bun venit, le puteti scrie in comentarii! Promit sa i le citesc!”, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram.

Fanii brunetei nu prea au fost încântați de noul animal de companie al Adelinei.

„Doamne, cât este de urâtă/ După ce ai pierdut-o pe Nobby mă așteptam să o înlocuieti cu ceva tot așa pufoșenie drăguță, dar, de fapt, ai trecut la polul opus, ceva ce nu inspiră iubire. Până și Zeny cred că o să rămână mirată de alegerea voastră!/ Ceva mai urât ca ăsta nu poate exista pe lumea asta!/ Mie mi-e frică de el, mai ales noaptea”, au fost câteva dintre mesajele internauților.

citește și...