De ce a murit cățelușa Adelinei Pestrițu! Vedeta suferă enorm după decesul patrupedului

16.02.2021, 22:26
De ce a murit cățelușa Adelinei Pestrițu! Vedeta suferă enorm după decesul patrupedului

Duminică, 14 februarie, a fost zi extrem de tristă pentru Adelina Pestrițu! Vedeta a anunțat că animalul ei de companie, cățelușa Nobby, a murit. 

Adelina a fost cea care a dat vestea în mediul online, mărturisind că suferă enorm după pierderea patrupedului pe care l-a iubit ca pe ochii din cap.

Cățelușa Adelinei Pestrițu a murit

„Nu sunt pregătită să mă despart atât de brusc de Bebe Nobby, dar așa a decis altcineva pentru noi. Îți mulțumesc pentru că ai fost cu mine în ultimii 11 ani și că mi-ai dăruit atât de multă iubire. Te plâng acum și caut energia ta bună peste tot pentru că știu că te vei întoarce la mine, într-un fel, în curând. Te iubim, Nobby”, a scris Adelina Pestrițu, în dreptul unei imagini cu micuța Nobby.

La câteva zile de la moartea animalului, Adelina Pestrițu a explicat că Nobby suferea de multiple afecțiuni și nu a mai putut fi salvată de medici. Patrupedul avea vârsta de 11 ani.

”Nobby a avut cancer metastazic, tumori, AVC. Unde mai pui și cei 11 ani care la animăluțe înseamnă 77”, a explicat Adelina moartea cățelușei ei dragi, pe contul ei de Instagram. 

Cum a ajuns Adelina Pestrițu să aibă grijă de Nobby

În urmă cu mai bine de 10 ani, vedeta spunea că Nobby îi este foarte dragă și ar suferi enorm dacă ar pierde-o. Bruneta a luat-o de la Câmpina, ajutată de actrița Nuami Dinescu. La vremea respectivă, cățelușa era crescută în condiții jalnice.

‘Eram la o emisiune, eram la filmări și Nuami Dinescu povestea la masă despre un câine oropsit, că i se dă din joi în Paște de mâncare, că are PH-ul schimbat la blăniță din cauza mizeriei în care e ținut și nu se găsește nimeni să-l ia. Atunci, știam că am nevoie de un suflet lângă mine, eram singură și imediat m-am urcat în mașină cu Nuami, am mers la Câmpina, am luat-o, direct în brațe mi-a sărit, Nobby a simțit că urmează să aibă o viață bună și am dus-o la salon, am înfrumusețat-o instant. Chiar îmi amintesc că stătea lângă o pisicuță și nu-i făcea nimic, era foarte speriată, se uita timidă. Acum, dacă le vede, nu mă pot înțelege cu ea, se transformă, e pitbull. Nobby este viața și sufletul meu, dacă ar păți ceva nu cred că mi-aș mai reveni din șoc’’, mai povestea Adelina Pestrițu în urmă cu ceva ani.

citește și...