Nora unui fotbalist care a scris istorie a primit o propunere indecentă din partea unui fotbalist din Premier League. “Mi-a oferit doar 600 de lire sterline. M-am simțit jignită. Câștigă atât de mulți bani”

10.08.2022, 20:12

Nora legendarului fotbalist Matt Le Tissier spune că un fotbalist “nerușinat” din Premier League i-a oferit doar 600 de lire sterline pentru o partidă de sex. “M-am simțit jignită. Câștigă atât de mulți bani, dar a oferit doar 600 de lire sterline”.

Nora lui Matt Le Tissier, care a devenit lucrătoare sexuală în timpul pandemiei, a declarat că un fotbalist din Premier League i-a oferit 600 de lire sterline pentru o partidă de sex.

Alex Le Tissier s-a alăturat anul trecut echipei OnlyFans pentru a-și hrăni cei patru copii, iar acum apare la televizor.

Nora lui Matt Le Tissier a devenit lucrătoare sexuală

Nora lui Matt Le Tissier, care a devenit lucrătoare sexuală în timpul pandemiei, a declarat că un fotbalist din Premier League i-a oferit 600 de lire sterline pentru sex.

Daily Star poate dezvălui în exclusivitate că tânăra în vârstă de 30 de ani s-a simțit și mai “jignită” după ce un fotbalist celebru, a declarat recent că i-ar oferi 600 de lire sterline în schimbul unei “întâlniri” sexuale.

“M-am simțit jignită. Câștigă atât de mulți bani, dar a oferit doar 600 de lire sterline”

Mesajul, potrivit DailyStar, sună astfel: “Mă uit la tine acum, cât costă o întâlnire?”

Vorbind după aceea, ea a spus: “Propunerea a fost facută pe Instagram și nu am răspuns pentru că m-am simțit jignită. Câștigă atât de mulți bani, dar a oferit doar 600 de lire sterline. Cred că îmi urmărește emisiunile de la Babestation de ceva vreme. Probabil că a crezut că, pentru că este fotbalist, voi spune da, dar eu îmi cunosc valoarea”.

Soțul ei, Mitch Le Tissier, fiul legendarului Matt de la Southampton, a catalogat și el mesajul drept o “glumă” din cauza sumei pe care jucătorul o câștigă săptămânal.

Femeia și-a criticat recent socrul pentru că i-ar fi cerut să-și schimbe numele de familie după ce a început să lucreze în domeniul sexului.

Vorbind pentru Daily Star, luna trecută, ea a spus: “Am fost foarte dezamăgită de reacția familiei sale. Nu au fost foarte drăguți în această privință. Mi-au cerut să nu-mi folosesc numele și o vreme nu am făcut-o. La momentul respectiv, a fost foarte dureros. Înainte de a fi căsătorită, îmi cam construisem propria comunitate. Nu am milioane, dar aveam 25.000 de urmăritori, iar asta se întâmpla din blogging și făceam lucruri de influencer,  înainte de a mă căsători. Așa că am simțit că mi-am construit o mică platformă fără numele lor.

“Dacă nu ne cunoșteai deja pe amândoi, nimeni nu știa că mă întâlnesc cu fiul lui Matt Le Tissier, pentru că pur și simplu nu sunt acea persoană. A fost dureros faptul că m-a acuzat că mă foloseam de numele lor pentru a câștiga influență și bani.”

La momentul respectiv, Daily Star i-a abordat pe reprezentanții lui Matt Le Tissier pentru a comenta.

Le Tissier nu mai ține legătura cu Mitch, băiatul lui, și Alex, partenera acestuia, de un an, adică de când ea a început să activeze pe platformele OnlyFans și Babestation, scrie The Sun.

 

citește și...