Noile concurente din casa ‘Puterea dragostei’ s-au luat la bătaie. Daiana și Isabella, scandal de proporții

05.01.2021, 19:05
Noile concurente din casa 'Puterea dragostei' s-au luat la bătaie. Daiana și Isabella, scandal de proporții
Noile concurente din casa 'Puterea dragostei' s-au luat la bătaie. Daiana și Isabella, scandal de proporții/ foto: captura kanald

Nici bine nu au intrat în competiția ‘Puterea dragostei’, că au și început să se certe! Cele mai noi concurente din casă, Daiana și Isabella, au făcut un scandal de proporții și au fost la un pas să se ia la bătaie. 

Daiana și Isabella și-au adus acuzații grave și au iscat un conflict major în casa ‘Puterea dragostei’. Isabella a văzut negru în fața ochilor, după ce Daiana a sfidat-o și a ieșit din platoul emisiunii.

Daiana și Isabella s-au certat de mama focului

Daiana: Nu mă enerva! Nu striga tu la mine! Cine eşti tu să ţipi la mine’.

Isabella: ‘Eu nu mai vorbesc, să vorbească Daiana. Era subiectul meu, Daiana. Eu nu pot să duc cu tine că mă umpli de nervi. Tu nu ai cum să ne iei de partea ta ca să picăm noi eliminate. O să vezi că zbori înaintea mea din emisiunea asta. Eu stau şi tu zbori la Londra verişoaro, te pup’.

Scandalul dintre cele două concurente ale show-ului matrimonial a trecut la alt nivel. La un moment dat, Daiana a căzut și a fost nevoie de intervenția celorlalți să intervină pentru a le desparte.

Daiana s-a certat și cu Alexandra

În ediția de luni seară, 4 ianuarie, Daiana și Alexandra s-au certat teribil. Alexandra a luat foc după ce a descoperit că partenerul ei se cunoaște cu Daiana dinainte de a intra în competiția ‘Puterea dragostei’.

Blondina a tras-o la răspundere pe Daiana, pentru legătura ei din afara competiției cu Codruț. În schimb, Codruț a negat că o cunoaște pe brunetă.

Alexandra: Ce are să-ți dea Codruț?

Daiana: Păi mi-a cumpărat ceva când eram acasă.

Alexandra: Ți-a cumpărat când erai acasă?

Alexandra către Codruț: Codruț, sforăie Daiana sau nu sforăie?

Codruț: Nu știu.

Alexandra: Nu știi? Păi cum? Că ea zice că ea zice că ați dormit împreună.

citește și...