Alexandra și Daiana de la ‘Puterea dragostei’ nu au îngropat securea războiului. Ce s-a întâmplat cu Codruț

04.01.2021, 17:09
Alexandra și Daiana de la 'Puterea dragostei' nu au îngropat securea războiului. Ce s-a întâmplat cu Codruț
Alexandra și Daiana de la 'Puterea dragostei' nu au îngropat securea războiului. Ce s-a întâmplat cu Codruț

Alexandra și Daiana de la ‘Puterea dragostei’ continuă războiul! Cele două concurente și-au aruncat din nou cuvinte jignitoare, iar motivul principal de scandal a fost Codruț, iubitul Alexandrei. 

Alexandra a luat foc după ce a descoperit că partenerul ei se cunoaște cu Daiana dinainte de a intra în competiția ‘Puterea dragostei’.

Alexandra, supărată foc pe Daiana

Blondina a tras-o la răspundere pe Daiana, pentru legătura ei din afara competiției cu Codruț. În schimb, Codruț a negat că o cunoaște pe brunetă.

În timpul emisiunii, Codruț și Alexandra s-au certat de nenumărate ori, dar se pare că au sentimente unul pentru celălalt și nu se pot despărți definitiv.

Alexandra: Ce are să-ți dea Codruț?

Daiana: Păi mi-a cumpărat ceva când eram acasă.

Alexandra: Ți-a cumpărat când erai acasă?

Alexandra către Codruț: Codruț, sforăie Daiana sau nu sforăie?

Codruț: Nu știu.

Alexandra: Nu știi? Păi cum? Că ea zice că ea zice că ați dormit împreună.

Cine au fost favoriții săptămânii

În cadrul galei de duminică, 3 ianuarie, niciun concurent nu a fost propus spre eliminare, ca urmare a deciziei staff-ului de la ‘Puterea dragostei’. Cristina Mihaela Dorobanțu a anunțat care au fost concurenții favoriți săptămâna trecută.

Concurentul favorit din casa băieților a fost Cristian, iar concurenta favorită a fost din nou Alexandra. Cel va fi liderul suprem în casa ‘Puterea Dragostei’ este Marinescu.

Concurenta care a primit cele mai multe voturi a fost Mădălina, iubita lui George. Tânăra a câștigat cecul de 1500 de Euro.

citește și...