Noi vești despre Mario Iorgulescu! Unde se află și cum se simte

13.02.2020, 08:58
Noi vești despre Mario Iorgulescu! Unde se află și cum se simte
Unde se află și cum se simte

La aproape șase luni de la tragedia pe care a provocat-o, au apărut noi vești despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu. Iată unde se află și cum se simte acum.

Fiul lui Gino Iorgulescu a fost transferat la scurt timp după accident într-o clinică din Italia, deșii medicii din România nu au recomandat acest lucru.

Unde se află și cum se simte

Starea sa de sănătate s-a îmbunătățit vizibil și, în prezent, Mario se simte bine. Totuși, familia a decis ca tânărul să rămână peste hotare, la Geneva, în Elveția, scrie impact.ro. 

El locuiește într-o vilă și este supravegheat de o asistentă medicală, deși nu mai are nevoie de îngrijiri. Practic, familia Iorgulescu ar fi angajat-o pe o infirmieră pentru ca Mario să nu fie nevoit să revină în România. 

„În condiţiile dificile date, familia a manifestat deplina cooperare posibilă cu autorităţile statului român. Având în vedere caracterul nepublic al procedurilor judiciare, nu putem oferi alte detalii în legătura cu dosarul penal aflat în curs, însă insistăm asupra împrejurării că procedurile se derulează normal, fiind eminamente şi exclusiv rolul organelor judiciare şi al persoanelor direct implicate să facă aprecieri asupra acestora”, a transmis avocatul familiei în urmă cu ceva timp. 

citește și...